EkingEking2021. g. 12. maijs 10:06

Resident Evil 8 Village ir fantastiska atmosfēriska spēle. Ja nu kāds šaubās ņemt vai neņemt, tad viennozīmīgi varu rekomendēt to. Laba audio skaņa, brīnišķīga bilde un lielisks spēles process. CAPCOM ir labi pastrādājis, kompānija jau pārdevusi 3 miljonus kopiju. Apsveicam ar šo lielisko sasniegumu!

Attēla apraksts

@Eking Sveiks, vai kad spēlēji demo uz PS5, tev arī bija lēna tekstūru ielāde? Īpaši labi novērojam pie ātrākām kustībām. Vai pilnajā versijā šis trūkums ir novērsts? Tagad spēlēju RE7, tur ir tieši tāda pati problēma, lai gan tā noteikti nevar būt dzelžu vaina.

@Goodman2576 Hey , zini, es baigi nemanīju lēnu tekstūru ielādi uz PS5. Varbūt bija nedaudz lēnāk pie kustīgākiem bosiem, bet tā apkārtējā vidē tekstūras pietiekami ātri ielādējās uz PS5 SSD diska. Pēdējo Demo gan nebiju spēlējis.

hmm....nu dīvaini, bija ļoti pamanāmi... es gan tagad tā domāju ka speciāli nepārbaudīju uz kura diska DEMO bija ielādējusies, pieņēmu ka automātā uz SSD, bet ja nē, tad tas varētu būt skaidrojums...

Tekstūru kvalitāte tuvumā daudzās vietās ir zemā kvalitātē. Es Tev piekrītu. Bet ielādes ātrums ir adekvāts, es nemanīju, ka tekstūras vēl ir ielādes procesā vai nav ielādētas. Man spēle ir PS5 versija uz SSD diska.

Vakar beidzot sāku spēlēt. Esmu tikai stundu stāstā, bet jau patīk. RE8 ir pavisam citāds zvērs no sērijas iepriekšējām daļām, bet bija jau viens mirklis, kas radīja patīkamas asociācijas ar spraigo ciemata cīņu RE4 sākumā. Apskats būs... kaut kad. Bļin, cik tiem vilkačiem ir grūti trāpīt sejā!

Man ar RE8 ir aizrāvis, šī daļa vairāk uz darbību un piedzīvojumu stāstu velk. Kā teikt, kad būs apskats tad būs, gaidām. Man spēles beigu daļa palikusi. Man pazīstamais biedrs vakar apsēdās deviņos vakarā un līdz pat deviņiem no rīta spēlēja vienā piesēdēdienā RE8, kā izgāja to. Teica, ka nevar atrauties un tā sen nav gadījies.