DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2022. g. 6. dec. 09:29labots 2022. g. 8. dec. 14:44

Mini-ieskats Callisto Protocol

the_callisto_protocol-HD-scaled.jpg

Nēesmu liels horror-žanra piekritējs, bet kad pirmo reizi redzēju treileri un gameplay footage spēlei #the-callisto-protocol sapratu, ka noteikti gribēšu izspēlēt.

Kopā spēlē pavadīju 12h20min un savācu visus, izņemot vienu trophy/achievements, kas paredz, ka spēle izieta uz grūtākās pakāpes, ko pašlaik eju vēlreiz, lai sasniegtu. Šo noteikti varēju izdarīt uzreiz, ja būtu sācis spēli jau no paša sākuma uz grūtākās pakāpes, bet izlēmu izbaudīt spēli bez steigas savā pirmajā playthrough.

Teikšu, ka pirmās 2 stundas spēlē ļoti aizrāva un viss likās nu "nereali kruts", bet pēc laika spēles mehānika un gameplay - istaba > pacīnies > istaba > pacīnies sāka nedaudz nogurdināt, jo prasījās kāds pavērsiens un vairāk exploration.

Kopā dodu 6/10 🍪 tīri dēļ grafikas

Nākamais manā sarakstā: Turpināt #need-for-speed-unbound Iesākt #evil-west Sagaidīt #the-witcher-3-wild-hunt-complete-edition--1 Sagaidīt #high-on-life

#need-for-speed-unbound Cik dzirdēju ir still baigi broken. Iesaku nogaidīt vēl updates , lai nesabojātu visas izjūtas.

@djkikisa P.S. es uz Xbox Series X baigi neievēroju gļukus, vai performance issue, spēles Story pabeigts, tagad vācu Online trofejas un Collectibles+Activities un būs cauri, iemetīšu mini ieskatu, kad pabeigšu uz 100%

Vakar beidzot pabeidzu spēli arī uz grutākās pakāpes, varu gandarīts mest mieru. 😆