MarcisbeeMarcisbeestr2022. g. 6. sept. 10:11

Man ir plānā vēl šis tas ko izveidot Strike, lai būtu ērtāka dzīve geimeriem (primāri balstos pēc savām vēlmēm). Vēlos veikt mazu aptauju, lai noskaidrotu kas jums būtu interesantākais ko redzēt drīzumā šeit?

Ko vēlies redzēt Strike?Iesniegtas 17 balsis

Mazliet par Party sistēmu, doma ir šāda: Jebkurš var izveidot eventu/s (piem., 24. Septembrī 18:00 spēlēsim Left 4 Dead, vēl 2 brīvas vietas). Attiecīgi var pieaicināt cilvēkus vai atļaut pašiem pievienoties, kas vēlas.

Varbūt ir kas svarīgāks vai kādi jautājumi par esošo sarakstu, varat droši atstāt komentāros.

Party/Event sistēmu varbūt varētu sasiet kopā ar discord - pēc nepieciešamības uzspawnot private text/voice kanālus dalībniekiem.

@nice1 Izklausās pēc laba papildinājuma 🤩

Žēl, ka vairāk nevar izvēlēties :D Man ir vairāk vēlmes :D

@trancamaans Var jau arī komentāros izklāsīt šīs vēlmes 👼

@marcis Spēļu kolekcijas veidošanas funkcionalitāte būtu mmmmmm :) Bet nu tas jāskatās cik cilvēkiem tas ir aktuāli :)

DrejzLVDrejzLV2022. g. 6. sept. 11:00labots 2022. g. 6. sept. 11:00

Vienīgā lieta kas man ienāca prātā, kad bija uzdevums spēlēt kādu "Point click" spēli, es ļoti ilgi meklēju sadaļā, kas tās par spēlēm un ļoti prasījās kāds papildinājums uz kādiem gadžetiem konkrētā spēle ir pieejam, piem.: PC, Xbox, utt..

+Noteikti vajadzētu ieviest emoji komentāros, man reizēm struggle ielikt pareizo rakstot ar : , jo smile emoji ir galīgi netāds kādam viņam jābūt 😄

@drejzlv 🤔 Ok papildus filtri toč noderētu, jo man arī problēmas atrast spēli, kas man ir konkrētā kategorijā 😄

Par emoji, domā emoji selector, līdzīgi kā WhatsApp?

@marcis jā, kas līdzīgs kā var atstāt zem komentāra [Atbildēt / Emoji], bet same iekš komentāru sadaļas ar lielāku klāstu :)

Eventi būtu forši. Iepazīt citus un jautri pavadīt laiku. :)

Es gan te jauninais, bet neredzu forumu, noderetu! :)

@ar4sss Sveiki! Ja drīkst vaicāt, kāpēc būtu nepieciešams forums? Ja ir argumenti par un vēlme no lietotāju puses, gan jau varam ieviest 👼

@marcis Ar foruma tēmām var piesaistīt jaunus lietotājus, piemēram, caur Google meklētaju ja foruma tēma ir tas ko meklē! -> Tirgus sadaļa, sadaļa jauniņajiem noteiktās spēlēs, piemēram, es vakar sāku spēlēt New World, neko nezinu un nezinu kur meklēt info, krieviski gan esmu izskatījis visus video, bet gribas padiskutēt ar latviešiem. :) Spelēju Heroes Generals kādus 6 gadus un esam no klana palikuši tikai divi aktīvie, forumā iespējams atrastu kādu vēl veterānu! Forumos var atdzīvināt vecās labās foruma speles, mmm torrentu lietotāji pirms gadiem 15 zin par ko iet runa! :D Sadaļa jautājumi / Atbildes noder, sadaļa kino tematikai, nav geimeriem, bet domāju jebkurš no mums kautko skatas un grib padiskutēt par jauno Lauku sētas epizodi :D :D :D :D

Vēl pāris ieteikumi!

  1. PM sistēma viens otram, varbūt ir, bet neēsmu atkodis?
  2. Iespēja dāvināt dāvanas viens otram, piemēram, par jauku, noderīgu postu vai isniegtu bezmaksas atslēgu, apbalvo favorītu ar kādu dāvanu.
  3. Iespēju par dālderiem nopirkt unikālu profila background (kā Steam).
  4. Noteikti atbalstu party/eventu sistēmu 100%

@ar4sss PM sistēma pagiadām nav, priekš tā izmantojam Discord, ja nu gadās nepieciešamība. Paldies, pierakstīšu 👍

Izskatās, ka Party/Eventu sistēma būs nākamais Strike update 👼