NamejsNamejs19. jūl. 15:51labots 23. jūl. 17:51

#tempest-rising

Ir iznākusi no jauna pārstrādātā, ar jauno mehāniku un pārejām lietām, topošai reālā laika stratēģijai Tempest Rising demo versija:

429484936.jpg

Tempest Rising - Official Gameplay Showcase Trailer

Yesss, izskatās ļoti C & C :)

@goodman2576 Kaut kādas paralēles jau var savilkt ar Dune un C$C, laiks radīs. Ļoti liels ienesums ir tas, kad izstrādātāji šobrīd ieklausās mūsu velmēs, tas bija viens no iemesliem kādēļ tika pārstrādāts spēles mehāniskais koncepts. Šajā discord grupā var sekot līdzi izstrādei un ieteikt/pieteikt savas vēlmes - https://discord.com/invite/tempestrising

Jāsaka godīgi, kad EA pārtrauca taisīt savas stratēģiskās spēles, kaut kas vienmēr pietrūka stratēģiju žanrā nākamos gadus. Nu tad beidzot!

NamejsNamejs20. jūl. 20:51labots 21. jūl. 20:20

@sonyk EA ir daudz labus projektus "iesaldējis". Atmiņās no bērnības laikiem - Road Rash, The Saboteur, ko EA vairāk nav mēģinājis atdzīvināt. Starp citu, šogad tika atdzīvināta Infogrames, kas pazīstama ar saviem lieliskajiem projektiem tādiem kā - Alone in the Dark, Driver, Hogs of War. Tik vai sagaidāma klasikas atdzimšana, tas nav vēl zināms.

@namejs Hogs of War bija leģendāra spēle, ik pa laikam nostaļģijas dzīts uzspēlēju :D

@irshuks Komūna šai spēlei joprojām dzīva - https://www.hogsofwar.org/ , kas uztura šīs spēles tīkla režīmu un paralēli veido jauno spēles projektu -https://www.kickstarter.com/projects/hogsofwarlardcore/hogs-of-war-lardcore , ko plānots izdot uz PS4/PS5.

https://x.com/hogslardcore

Hogs of War Lardcore | Visual Upgrades!

@namejs Mani konsoles baigi nekad nav uzrunājušas, jo visu tāpat var spēlēt uz PC, bet paldies par info, noderīgi!