Goodman2576Goodman25762021. g. 10. sept. 11:05

Vakardienas SONY State of Play, dalāmies ar iespaidiem komentāros.

Tātad personīgi man interesants likās sekojošais:

  1. SW Knights of the Old Republic - esmu liels oriģinālās spēles fans un patiešām ļoti interesanti būs paskatīties cik nopietni spēle būs pārtaisīta. Šova beigās Aspyre pārstāvis apgalvo ka šis patiešām būs pamatīgs rimeiks nevis tikai grafisks uzspodrinājums, un atzīme ka tikai PS5 arī vieš patīkamas cerības.
  2. Forspoken - Cerams ka pavasaris tiešām arī būs šī Action - Adventure jaunā IP iznākšanas laiks un to nepārcels, kā tas bieži notiek ar AAA spēlēm pēdējā laikā. Potenciāli ļoti kvalitatīvs un interesants materiāls.
  3. Ghotswire Tokyo - pieskaitu pie Japānisko spēļu kategotrijas, ceru, ka būs īpaša tieši ar ļoti atšķirīgo domāšanas veidu un pieeju spēļu izstrādē, līdzīgi kā ar Yakuza; Judgment un citām izteikti Japāniskām spēlēm. Galvenais lai ir stāsts un nav Souls like grūtības pakāpe cīņās.
  4. Gardians of the Galaxy - krāšņs, jautrs un episks piedzīvojums, kārtējais Marveļu story action, bet man patīk :).
  5. Blood Hunt - pagaidām izskatās ka būs kārtējais MP sezonālais naudas inkasators tiem kam patīk vampīru tēma, bet nu interesanti pavērot no malas kas no tā sanāks, pats gan nepretendēšu uz šīs spēles spēlēšanu.
  6. TCHIA - kaut kas savdabīgs, galvenais faktors cik ilgi šāda spēle var noturēt interesi un uzmanību, bet daļai publikas noteikti ļoti piemērota. Kauts atšķirīgs.
  7. Wolverine - lielākais pārsteigums no Insomniac - tagad zinam to jaunio projektu pie kā viņi strādā, jāgaida būs ilgi, bet tas būs tā vērts.
  8. Gran turismo 7 - nav nekādu šaubu par produkta izcilo kvalitāti jau šodien, ka ierast mērīšanās notiks ar Forza motorsport, bet Sony ir priekšā jo spēle iznāks jau martā.
  9. Spider-Man 2 - Jā tas jau tā kā bija skaidrs, ka būs, diemžēl jāpaciešas līdz 2023.gadam, visticamāk gada beigām. Un tas ir ilgi un tas nozīmē ka Wolverine mums neredzēt līdz 25.gadam kā minimums... :((( sad sad sad.
  10. God Of War Ragnarok. Šo anonsu visi ļoti ļoti gaidīja un šķiet neesmu vīlies, viss būs un salīdzinoši drīz, kaut kad nākamgad, cerams gada pirmajā pusē. Spēle veidota gan PS4 gan PS5, līdz ar to grafiski pārsteigumu nebūs, bet spēles treileris atstāja vispatīkamāko iespaidu par grafikas kvalitāti, kā arī protams sižets un stāsta varoņi ir ne mazāk kolorīti kā iepriekš.

Apzināti izlaidu tos projektus, kuri man neizsauc pārāk lielu interesi, vai ar kuriem ir jau viss skaidrs. Tātad mums vien atliek apbruņoties ar pacietību un gaidīt nākamo gadu kad atbilstošs spēļu piedāvājums jaunās konsoles prasībām uzņems apgriezienus.

@Goodman2576 Liels paldies par ierakstu, izveidoju rakstu par Sony prezentāciju.