DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2. aug. 23:18labots 3. aug. 16:36

Mini-ieskats Remnant II + 2 DLC

capsule_616x353.jpg

Viena no tām spēlēm kuru pat nesapņoju iziet uz 100%, bet kaut kā viens pa vienam salikās un pabeidzu kopā ar abiem DLC.

Pēc nospēlētām 39h28min #remnant-ii + The Awakened King + The Forgotten Kingdom pabeigts, sasniedzot 60/60 Achievements/Trophies.

#remnant-ii iznāca tieši pirms gada, kad spēle iznāca, tad gāju tai garām ar līkumu, jo zināju, ka tā prasīs daudz laika un pūles. Dēļ RNG elementa liela loma ir tavai veiksmei un kādu karti un dungeon tev piespēlēs, līdz ar to ir jārēķinās, ka būs daudz jāpārspēlē.

Spēlejot #remnant-ii visu laiku atminos "svīšanu", ko man sagādāja savā laikā #returnal, tad šeit atvieglo spēlēšanu tas, ka tev var piebiedroties vēl 2 citi spēlētāji. Šis pēdējais aspekts ir ļoti jauzslavā, jo co-op te strādā nevainojumi - loot saņem visi grupā (cits spēlētājs var to pacelt un tu saņemsi savā inventory), pievienošanās tavai spēlei, vai kāda cita spēlej ir seamless process.

Kopumā pati spēle man likās lieliska, nēesmu Soul's like spēļu fans, bet tad, kad spēles uzsvars ir uz puškām un spējām, kaut kas tajā visā ir maģisks un strādā un sagādāja lielu jautrību. Noslēpumi, kas aiz rociņas tevi neved no punkta A līdz punktam B, episki boss fight ar dažādām fāzēm un protams loot un upgrade iespējas.

P.S. nezinot, iegooglēju par to kādi ir nākotnes plāni ar Remnant, un izrādās būs trešais DLC, kam bija nesen jaiznāk, bet pārcēlās uz šī gada Septembri, tā kā iespējams uzmetīšu aci.

Kopā vērtēju uz 9/10 🍪

Man #remnant-ii-deluxe-edition radās problēmas ar vienu achivku kur nācās restartēt pasauli čupām reizes,bet jā kopumā arī izspiedu platīnu kā arī pirmajā daļā.