DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi5. okt. 18:27labots 6. okt. 16:09

Mini-ieskats Starfield Shattered Space

early-reviews-of-starfield-shattered-space-are-very-mixed-so-far-cover66fe4d217c809.jpg

Pēc nospēlētām aptuveni 7h #starfield DLC: Shattered Space pabeigts, sasniedzot 12/12 Achievements/Trophies. 🏆

Diemžēl jāsaka, ka #starfield DLC: Shattered Space ir ļoti liela vilšanās, gan no stāsta puses, gan no tehniskā izpildījumā. Lai piekļūtu jaunajam papildinājumam, savā īpašumā ir jābūt #starfield-premium-edition, vai atsevišķi jāiegādājās DLC par 29.99$, kad tas ir izdarīts, tad ieslēdzot spēli un ceļojot starp planētām saņemsi "distress signal" ar norādi ierasties konkrētā vietā uz kosmosa stacijas un no turienes DLC: Shattered Space piedzīvojumi sāksies (papildus tam ir jābūt izietai pirmai pamatspēles misijai). Viss DLC content šoreiz notiek uz atsevišķas planētas (ir iespēja brīvi to pamest, līdzīgi kā #fallout-4 DLC, kur spēlētājs tam nav piesiets).

Neskaitot to, ka DLC: Shattered Space stāsts bija ļoti tups un garlaicīgs, tad diemžēl perfromance un Series X bija vienkārši atbaidošs, ņemot vērā, ka spēlei gadu kopš relīzes iznāca entie atjauninājumi t.sk. 60FPS mode, tad šeit to praktiski izjust nevarēja, jo - combat, lekšana, skriešana, šaušana reizēm škiet sasniedza kādus 12FPS, pat nerunājot par braukšanu ar space buggy.

Tāpat biju pārsteigts, ka ir gadījumi, kad NPC joprojām ar Tevi nerunā dēļ bug ar Tavu companion, ko pat pēc gada Bethesda tā arī nav mācējusi salabot, tas nu liekās pilnīgs wtf.. un pat nepieņemami.

Bethesda minēja, ka scope ziņā DLC: Shattered Space ir tikpat ambiciozs projekts kā #fallout-4 DLC: Far Harbour, bet tas ne tuvu tā nav, lai arī man #starfield spēle kopumā patika, šo DLC nevaru nevienam ieteikt, itsevišķi par tādu cenu.

Kopā vērtēju uz 3/10 🍪