Goodman2576Goodman25762020. g. 2. dec. 11:55

Satriecoša ziņa - baumas par PS5 PRO PS5 Pro with TWO graphics cards is the death blow Xbox Series X didn't prepare for Varam pafantazēt kas varētu notikt apmēram pēc diviem gadiem :) Jau top fantāziju dizaini arī par PS5 SLIM

Viņi ar parasto ps5 nav spējīgi nodrošināt visus gribētājus, lai nesmīdina ar baumām par pro.

@marex_k manuprāt shortage ir normāla lieta, gan jau pirmajā pusgadā pieražos tā ka mētāsies visos plauktos cik uziet, bet par nākošo soli parasti domā jau krietni ātrāk, citādi nevar. Te gan baumo, ka nākošā iespējams būs PSP5G..., taču PS5 PRO arī būtu likumsakarīgs solis, tikko izmaksas parastajai PS5 nostātos nulles pozīcijās un pēc diviem gadiem tas ir reāli. :))) protams tās visas ir tikai baumas.

@Goodman2576 To noteiks spēles, kuras būs pieejamas tikai jaunās paaudzes iekārtām. Šī brīža piedāvājums, kas gandrīz pilnā apmērā ir pieejams arī uz iepriekšējās paaudzes iekārtām un, paredzams, spriežot pēc iepriekšējo paaudžu pieredzes, tāds arī paliks vismaz trīs gadus, nerada pārliecību, ka tuvākajos divos gados peļņas/zaudējumu attiecība varētu ievirzīties par labu ražotājam. Šī brīža jaunajai paaudzei ekskluzīvais piedāvājums un tā prognozes nākamā gada pirmajiem ceturkšņiem ir pārāk pliekans, lai baumas par vēl spēcīgāku konsoli varētu būt pamatotas. Šajā brīdī jaunajai iekārtai, ņemot vērā, ka konsoļu tirgus pamatā ir apātisks pret tādām lietām, tirgu veido divas grupas - tie, kuriem iekārtas nav vispār, un tie, kuri nozīmi saskata veiktspējas uzlabojumos. Jebkurā gadījumā ne viena, ne otra neliecina par prātīgu izvēli konsoli laist klajā šogad, kad tai ir tikai divas ekskluzīvas spēles. Tas atgādina PS3/Xbox 360 relīzes laiku, kad Sony bija "spiesti" savu iekārtu izlaist daudz ātrāk, neskatoties uz iekārtas arhitektūras līmeņa nepilnībām/spēļu neesamību.

@methylphosphonofluoridate pilnīgi piekrītu tavam viedoklim, sagaidām 10.decembri ir pamatotas cerības, ka būs interesanti jaunumi Game Awards... Vēl Sony strauji vajadzētu vismaz saviem PS4 ekskluzīviem veikt bezmaksas atjaunojumu uz 4K 60fps (Uncharted utt.)