DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2023. g. 11. nov. 02:04

Mini-ieskats EA Sports WRC

wrc-coming-soon-16x9.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg

Turpinot pabeigto spēļu sēriju, šoreiz arī patīkams pārsteigums no EA ar #ea-sports-wrc, pirmo gadu Codemasters zem EA grožiem nelika vilties, pēc nospēlētām 33h19min spēle izieta uz 100% sasniedzot 26/26 Achievements.

Sākot ar pozitīvo - šķiet pirmo gadu spēle ir krietni draudzīgāka pret iesācējiem, prastāks, bet saprotamāks UI, lielisks introduction ar apmācībām braukšanā un tikpat aizraujošs čempionāts kā iepriekšējos gadus, un iespējams pat vieglāka / atsaucīgāka auto vadāmība?

Dažādība piedāvātās auto klasēs un game modes - Championship, Career, Moments, Quick Play, Multiplayer, School u.c. Par cik katrā no mode bija kāds Achievement, tad attiecīgi visos tika arī pavadīts kāds laiks.

Auto un apkārtne izskatās lieliski, kontroles ir atsaucīgas un precīzas, lokācijas daudz un dažādas (pašlaik 17, bet būs vēl +1) un putekļu mākoņi, kurus atstāt aiz sevis nekad neapniks.

No lietām ko var uzlabot - vairākas reizes iedomājos spēlējot, ka man personīgi prasītos vairāk destructible objektus, sajūta, kad nesies uz 150 km/h un ietriecies stabiņā, kuru nevis nones Tu, bet viņš Tevi un saņem diskvalifikāciju, jo auto ir lupatās ir nedaudz overkills, bet nu iespējams tā domāts, tā nav arkāde - jābrauc pa ceļu, nevis stabos 🙂

Tāpat uz Series X sajutu nelielu ieraustīšanos / iespējams loading vienu vai vairākas reizes uz milisekundi, kas sačakarē visu koncentrēšanos un noved dažas reizes pie letālām sekām, kā arī novēroju fps dropus apdzīvotākās vietās, bet tas sīkums un netraucēja izbaudīt spēli

Kopā vērtēju uz 8/10 🍪

Situācija atgādina Dirt4 kur mēneša eventā tu brauc like a champ un viens koks uztaisa tev DQ :D Būs jānopērk citādāk mans G923 jau sen nav izmantots .

@dralafi ir ir labs, un tieši tā arī ir! 😆

Goodman2576Goodman25762023. g. 11. nov. 23:06labots 2023. g. 11. nov. 23:07

Man patīk... joprojām krietni jāpiedomā, jo kļūdas maksā dārgi... labs Dirt turpinājums, bet gribētos UE5 labumus redzēts, perhaps nākamajā iterācijā....