DrejzLVDrejzLV2023. g. 29. aug. 09:26

Pēdējā nedēļā es vairs nespēju ieiet twitter un neredzēt kaut kādu info par #starfield, kur Pony fanboys basho spēli, vai Xboti atbild ar to pašu. Un šis notiek katru reizi kad vienai, vai otrai konsolei iznāk ekskluzīvas relīzes, tad nu man radās jautājums te:

Vai Tu esi savas primārās gaming platformas patriotrs?

Spēlēju spēles praktiski tikai uz PC. Ir arī PlayStation 4 konsole, neesmu to aizticis pāris gadus 😬 Bet aizstāvēt savu primāro platformu netaisos.. Tā kā patriots īsti neesmu 😄

@marcis nebļausties PC Master-race visur kur iespējams, ja? 😄

@drejzlv Nope, neredzu nepieciešamību uzspiest savu reliģiju citiem 😄

Linards B.Linards B.str2023. g. 29. aug. 10:55labots 2023. g. 29. aug. 10:55

Biju uzticīgs PC vairākus gadus, tad sekoja ilgstoša gaming pasaules pauze. Covid laikā atkal atgriezos atpakaļ, bet ar Xbox Series X/S. Joprojām nevaru saprast kā FPS spēles var paspēlēt izmantojot kontrolieri. Nākošais etaps man jau ir PS5. Uzticīgs konkrētai paltformai neesmu, bet joprojām sirdī tuvs palicis ir PC. FPS, strategy, manuprāt, ir domātas tikai PC, konsolēm tās ir labākas vai sliktākas adaptācijas. Kamēr RPG un līdzīgas spēles, tieši uzplaukst uz TV ar kontrolieri rokās. Subjektīvs viedoklis protams.

DJkikisaDJkikisa2023. g. 29. aug. 15:46labots 2023. g. 29. aug. 15:54

Starfield ir overhyped miskaste, reskined fallout 4, pat dzinējs tāds pats tāpēc nespēj nodrošināt vairāk kā 30fps uz konsolēm. Un bethesda sākumā gribēja uz Sony izlaist 1 gadu exclusive un pēc tam uz Xbox. Un jau sāk parādīties meli no Betheda par spēli kā cilvēki rokās dabū. Nerunājot par to ka MS mega cer atpelnīt visu iztērēto naudu iekš bethesda buy no šīs spēles maksimāli, jo apgrieza pat 1 dolāra trial uz gamepass tieši dēļ šis spēles release.

DrejzLVDrejzLV2023. g. 29. aug. 17:10labots 2023. g. 29. aug. 18:32

@djkikisa kā Tevi MS tik ļoti sāpināja? 😦 Tikpat cik negatīvū, dzird arī pozitīvū, kam ticēt? Pašam būs vien jāpārbauda 👍

Savu geimera gaitu sāku ar ps1 kad biju pavisam jauns,vienīgais ko atceros ka biju drausmīgs crash,crocko un colin mcrae 2.0 fans.Kad pieaugu un sāku strādāt pārgāju uz PC tā arī ilgus gadus turpinu uz spēlēt uz šo platformu.Atsevišķas spēles spēlēju uz ps4 vai ps5 kontrolieri (protams ja nav jātēmē un jāšauj :D),gonkas spēlēju pārsvarā uz kontrolieri vai arī ja spēlei ir labs stūres atbalsts tad braucu ar to,bet tā kopumā klaviatūra un pele.