MarcisbeeMarcisbeestr2022. g. 20. jūn. 22:43

Mini atskaite

Iepriekš stāstīju par topošo Strike discord botu, kas spētu apbalvot spēlētāju par to, ka spēlē spēles. Neliels update par to - esmu uztaisījis pamata versiju tam un nu ir iespēja arī testēt.

Pašlaik plāns dot testēt ir slēgtai grupai. Ja vēlies pievienoties, tad atstāj šim ierakstam komentārā, ka vēlies piedalīties testēšanā. Attiecīgi uzaicināšu slēgtajā grupā kur ir vairāk informācija par to kas un kā.

NOTE: Zemāk esošais attēls nav gala variants. Tas ir tas kā dotajā momentā statistika tiek ievākta/atspoguļota katram individuāli.

Plāns ir, ka pēc šīs spēlēšanas vēstures mums paveras iespējas veidot sasniegumus par nospēlētajām spēlēm, atspoguļot tos kādā leaderboard u.c. Ja rosas kādas idejas sasniegumiem vai varbūt kam citam - droši atstāji tās komentāros!

Izklausās labi, es tikai pēdejas 30min meklēju linku uz Discord 😅

@drejzlv Nosūtīju ielūgumu uz privāto grupu 😅 Tur ir vairāk info

Lai sacensības sākas.

Ļoti laba ideja. Pieslēdzos. Bet kāpēc Epic games nevar pieslēgt Discord???

@goodman2576 Discord ir 2 veidu spēļu logošana - caur connections (PSN un XBOX) un caur viņu pašu app (settingos "Activity Status"). Ja šis activity status ir ieslēgts, tad jebkura spēle, ko spēlē uz PC ar atvērtu Discord (neatkarīgi no veikala) tiek logota. Tāpēc nav diži nepieciešamība pēc savienojuma ar Epic games.

@marcisbee paldies par skaidrojumu. Skaidrs, galvenais lai Discord it atvērts, kad spēlēju.

Es labprāt. :)

@haskijs Nosūtīju ielūgumu uz privāto grupu 😉