DrejzLVDrejzLVgrupāXbox Xbox 2022. g. 6. jūl. 09:51labots 2022. g. 6. jūl. 22:40

Games with gold Xbox 360 beigas

xbox-games-with-gold.jpg

Sākot ar 2022. gada oktobri, Xbox Games with gold vairs nepiedāvās Xbox 360 spēles savā sarakstā. Pēc publiskās informācijas, izmaiņas saistītas ar to, ka Xbox ir izsmēlis savu Xbox 360 spēļu limitu ko piedāvāt saviem lietotājiem.

Izmaiņas neskars spēlētāju bibliotēku/pieejamību ar jau lejuplādētām Xbox 360 spēlēm kuras tika iegūtas līdz 2022. gada oktobrim. 360 spēles būs pieejamas lietotājiem bibliotēkā arī tad, ja viņi izvēlēsies vairs neizmantot Xbox Gold subscription.


*Xbox Games with gold katru mēnesi piedāvā 4 spēles saviem subscription lietotājiem - 2 spēles Xbox One/S|X un 2 Xbox 360.


Šķiet sīkums, jo uzsvars tāpat no Microsoft puses ir uz Xbox/PC Ultimate Gamepass, bet neskatoties uz to interesants jaunums, un ko sagaidīt ar Oktobri? vai ierasto 4 spēļu vietā būs 4 Xbox One/S|X spēles, vai 2?

Jautājums Xbox'istiem: Vai Jūs pievēršat uzmanību Games With Gold piedāvājumam un lejuplādējat visu pēc kārtas t.sk. 360 spēles, vai nav aktuāli?

Games with Gold vienmer ir bijis tā, ka ieinstalējot spēli, tā paliek Tava uz mūžiem?

Games With Gold saturs reti mani ir uzrunājis, vairāk tomēr esmu Game Pass satura lietotājs, tāpēc izmaiņas aktīvi nejutīšu.

@marcis 360 jā, Xbox One un S|X nē, pieejams tikai, ja ir aktīvs subs.

inerces pēc ielādēju paskatos un uninstall, praktiski reti ir kas tiešām uzmanības un paspēlēšanas vērts. neskumšu :)