DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi31. aug. 16:13labots 2. sept. 15:24

Mini-ieskats Skar Wars Outlaws

EGST_StoreLandscape_2560x1440_2560x1440-e7beda03979167bed00fb2c73bb7998a.jpeg

Pēc nospēlētas 31h24min #star-wars-outlaws pabeigts, sasniedzot 49/49 Achievements / Trophies. 🏆

Iejūtoties galvenās varones Kay Vess lomā, spēlētāja uzdevums būs savākt apkalpi savam nesen nozagtajam kosmoss kuģim un noorganizēt lielāko laupīšanu galaktikā. Apmeklējot dažādas planētas un meklējot apkalpes biedrus, Kay saprot, ka ne viss ir tik vienkārši cik izklausās, jo virs viņas pašas galvas "karājās" liela atlīdzība.

Personīgi man, spēle ļoti gāja pie sirds - gameplay mehānika, atvērtā pasaule, mūzika, atmosfēra, upgrade sistēma, interesants stāsts un pazīstami Star Wars tēli, te bija viss vienā.

Neskatoties uz negatīvo mākoni ap spēli, man šķiet Massive Entertainment izdarija ko burvīgu ar Star Wars, un ceru, ka turpinās strādāt arī pie kāda turpinājuma. Protams, var atrast kur piesieties, kā piemēram tēlu mutes neiet kopā ar audio celiņu, šādi tādi vizuāli bugi, kontroles reizēm neklausa braucot ar motociklu, bet neskatoties uz to - tie likās sīkumi, jo spēle aizrāva jau no paša sākuma līdz pat beigām.

P.S. - pat ņemot vērā Ubisoft spēļu specifiku, šajā spēlē nebija daudz collectibles, kas nepieciešami trofejām, vai, lai atklātu karti, kaut kas jāaktivizē, viss progress šķita dabīgs un bez grinda, ko es ļoti novērtēju, man ļoti patika level design un pievērstā uzmanība detaļām.

Noteikti vēlēšos uzmest aci abiem DLC, kad tie iznāks.

Kopā vērtēju uz 8/10 🍪

Goodman2576Goodman25762. sept. 15:24labots 2. sept. 15:25

@drejzlv Pilnīgi piekrīt, šī spēle beidzot ir kas tāds ko vienmēr gribējies no Star Wars spēlēm. Protams vienmēr jau var atrast kam piesieties utt. Bet tas viss ir piepatchojams, galvenais ka nav nekādu drausmīgu microstuttering kā EA spēlēm. Man arī ļoti patīk, atmosfēra tiešām ir atbilstoša Star Wars univeresam un sajūtas beidzot ir ka esi daļiņa no tā. Pie kam 'šo spēli var iegūt un izspēlēt vien par 17,99 Eiro parakstoties uz Ubisoft+, kas ir viena mēneša maksājums, kuru jebkurā laikā varat atcelt.