SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Februāra Strike dāvana - Middle-Earth: Shadow Of War

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 7. febr. 09:58
Februāra Strike dāvana - Middle-Earth: Shadow Of War

Februāra Strike dāvana - Middle-Earth: Shadow Of War

Februāra Strike dāvana - Middle-Earth: Shadow Of War


Ir pienācis laiks kārtējai Strike dāvanai. Februāra mēnesī dāvinām Middle-Earth: Shadow Of War (PC, Steam) pieejas kodu.

Middle-Earth: Shadow Of War ir Shadow of Mordor turpinājums. Spēles oriģinālā daļa ieviesa inovatīvo Nemsis sistēmu, kā arī saņēma daudzas uzslavas un apbalvojumus 2014. gadā. Middle-Earth: Shadow Of War galvenais tēls ir Tailons, kas dodas karā pret tumšo pavēlnieku Sauronu, apvienojot kopīgos spēkus - gondoriešus, orku armiju reģionos un citus sabiedrotos.

Spēles misija ir izkalt jaunu spēka gredzenu un dominēt Mordorā ar jaunizveidoto orku armiju. Mordorā var satikt arī vecos cīņu biedrus kā orku Ratbag un hobbitu Gollumu. Vairāk par spēli apskatā šeit.

Jums tikai ir jānosauc sava mīļākā spēle vai kāda mīļākā spēļu sērija šeit pat komentāru sadaļā. Lieliski būt arī neliels izklāsts par savu mīļāko spēli vai sēriju, kāpēc tā ir tik aizraujoša.

Ja būs vairāki gribētāji uz Shadow of War, veiksim izlozi pēc nejaušības principa. Shadow of War kods tiks dāvināts nedēļu pēc raksta publicēšanas. Raksts tiks atjaunināts ar uzvarētāju.

Steam kods tiks nosūtīts laimīgajam, izmantojot Strike privāto ziņu sistēmu tālākai saziņai. Lai veicās!

Raksts atjaunināts 14.februārī. Apsveicu laimīgo uzvarētāju Homēru! Shadow of War kods nosūtīts privātā ziņā.

Need for speed

Oriģinālā Deus Ex (2000). Reizēm mums katram gadās datorspēles, kuru spēlēšanas laikā tu ceri, ka jau drīz pienāks beigas. Spēlējot Deus Ex, man gribējās lai šī spēle nekad nebeigtos, jo sižets bija ļoti interesants un dramatisks. Spēja izpētīt apkārtējo vidi un pašam izveidot savu problēmu risinājumu jebkurā situācijā patiešām palīdzēja šai pasaulei justies reālai. Neapšaubāmi labākā datorspēle, kuru jebkad esmu spēlējis.

@Homērs Paldies par detalizēto izklāstu. Man savukārt Deus Ex Human Revoultion bija aizraujošs piedzīvojums, patika visi stealth elementi, urķēšanās un neparastās nākotnes tehnoloģijas. Es tā sapratu Tev varētu patikt gaidāmais Cyberpunk 2077, jo principā tā ir ļoti Tuva spēle oriģinālai Deus Ex.