SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Marta Strike dāvana - Hellblade: Senua's Sacrifice

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 2. marts 21:11
Marta Strike dāvana - Hellblade: Senua's Sacrifice

Marta Strike dāvana - Hellblade: Senua's Sacrifice

Hellblade gaida savu laimīgo īpašnieku


Turpinām priecēt lietotājus, dāvinot Hellblade: Senua's Sacrifice Steam kodu marta mēnesī.

Hellblade Senua’s Sacrifice ir psiholoģiski un mentāli smaga spēle, kura ir mainījusi industrijas robežas. Hellblade Senua’s Sacrifice ir augsti novērtēta gan spēlētāju, gan kritiķu vidū. Hellblade: Senua's Sacrifice ir tumša fantāzijas piedzīvojumu spēle, ko izstrādājusi un publicējusi Ninja Theory studija.

Marta jautājums, kāda ir Jūsu psiholoģiski vai mentāli sarežģītākā pieredzētā spēle? Tā var būt arī no morālā viedokļa vai ētiskā skatu punkta sarežģītākā spēlētā videospēle. Gaidām atbildi raksta komentāros.

Ja būs vairāki gribētāji uz Hellblade: Senua's Sacrifice, veiksim izlozi pēc nejaušības principa. Hellblade: Senua's Sacrifice kods tiks dāvināts nedēļu pēc raksta publicēšanas. Raksts tiks atjaunināts ar uzvarētāju. Hellblade Senua’s Sacrifice kods paredzēts PC platformai (Steam).

Kods tiks nosūtīts laimīgajam, izmantojot Strike privāto ziņu sistēmu tālākai saziņai. Lai veicās!

Raksts atjaunināts 9. martā ar laimīgo uzvarētāju. Veicot izlozi laimes ratā, Hellblade Senua’s Sacrifice kodu ir laimējis Demogorgons.

Hellblade Senua’s Sacrifice kods tika nosūtīts privātā ziņā Demogorgonam. Apsveicam, lai labi spēlējās!

SpecOps The Line izdarītās izvēles bija smagas bet tur nebija sajūta ka spēlētājam vispār ir iespēja kaut ko izvēlēties. Ja neizdarīju "nepatīkamo" vai "grūto" izvēli piemēram sadedzināt nevainīgus cilvēkus tad spēle vienkārši neprogresēja.

@Demogorgons Paldies par atbildi! Man pirmā spēle padomā tieši bija SpecOps The Line par morālām izvēlēm, formulējot jautājumu rakstā. Personīgi man no morālā viedokļa smagākā spēle bija Fable 2, savukārt psiholoģiski grūtākā bija Hellblade: Senua's Sacrifice.

Antichamber - priekš manas tiny smadzenes likās mentāli sarežģīta :D Bet psiholoģiski smagu... vienīgais, kas nāk prātā: Detroid: Become Human (izspēlēju uz ps4, kuru biju aizņēmies, normāli visu uz PC spēlēju)

Manuprāt, Fallout: New Vegas bija dažas no visgrūtākajām izvēlēm, ņemot vērā spēlētāja emocionālo saikni ar atsevišķiem NPC vai to grupām. Arī The Elder Scrolls III: Morrowind bija raksturīgas diezgan sarežģītas izvēles. Persona 4 un 5 spēlētāja izvēles ietekmē spēles iznākumu, taču šīs izvēles vairāk ir sasitāmas ar erudīciju, ne psiholoģisku nastu. Šoreiz uz spēli nepretendēju, tikai gribēju paust viedokli. :D

Last Of Us, The Walking Dead Tell-Tale series. Tale Of Two Brothers. Jebkura spēle, kurā emocionāli atspoguļota nāve, bērnu pārdzīvojumi vienmēr atstās dziļāku ietekmi uz spēlētāju. Es arī nepretendēju uz HELLBLADE, jau esmu šo brīnišķīgo piedzīvojumu izbaudījis un gaidu otro daļu.

Fade to Silenc bija interesanta spēle un dažreiz sarežģīta

Evil Within. Ja neskatās uz dažādo mošķu šķaidīšanu un visu laiku skatīšanos cik patronas palikušas, bet uzmanīas pievēršanu stāstam, tad paveras diezgan forša f***d up aina. Katrs mošķis ir sombolisks( nodevība, viņa māsa u.t.t.), cilvēka apziņas ierakstīšana kaut kādā iekārtā, kas projicē domas, un beigas, kuras noduen nav kā beigas, arvienvārdsakotvisskopā pēc spēles iziešanas radās jautājumi uz kuriem atbildes nebija. Mentāli sarežģīta dēļ stāsta.

@Demogorgons Apsveicu ar Hellblade: Senua's Sacrifice laimestu. Lai labi spēlējās!