SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Strike dāvana aprīlī - Resident Evil Revelations

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 6. apr. 14:59
Strike dāvana aprīlī - Resident Evil Revelations

Strike dāvana aprīlī - Resident Evil Revelations

Aprīļa Strike dāvana


Par godu Resident Evil 3 Remake iznākšanai aprīlī dāvinām vienu no sērijas Resident Evil daļām jeb Resident Evil Revelations.

Gaidām pilnvērtīgu Resident Evil 3 Remake apskatu Strike lapā. No savas puses varu teikt, ka Resident Evil 3 iziets un tas ir grāvējs ar daudziem spilgtiem efektiem, taču spēle nav gara. Man personīgi aizrāva jaunākā izdotā Resident Evil daļa. Resident Evil 3 attēlu galeriju var aplūkot šeit.

Lai saņemtu Resident Evil Revelations, padalieties komentāru sadaļā ar savu mīļāko Resident Evil daļu, ja tāda Jums ir. Gluži ja nav pie sirds Resident Evil sērija, tad pastāstiet, kāpēc Jums tā nepatīk.

Ja būs vairāki gribētāji uz Resident Evil Revelations, veiksim izlozi pēc nejaušības principa. Resident Evil Revelations kods tiks dāvināts nedēļu pēc raksta publicēšanas. Raksts tiks atjaunināts ar uzvarētāju. Resident Evil Revelations kods paredzēts PC platformai (Steam).

Kods tiks nosūtīts laimīgajam, izmantojot Strike privāto ziņu sistēmu tālākai saziņai. Lai veicās!

Raksts atjaunināts 14. aprīlī.

Raksts atjaunināts ar izlozes uzvērātāju - Steels. Paldies visiem, kas dalījās ar Resident Evil sērijas iespaidiem par neizmirstamākām sērijas daļām. Kods nosūtīts uzvarētājam privātā ziņā.

No visām Resident Evil spēlēm mīļākās ir pirmās trīs daļa, kuras spēlēju savulaik uz ps. Ļoti daudz laika tika pavadīts pie pirmās daļas, kuru tā arī līdz galam neizgāju. Otro daļu izgāju gan ar Leonu , gan Klēru. Bet no visām šķiet mīļākā un baisākā ir Nemesis. Joprojām ieraugot Nemesi pārskrien šermuļi un atceros, kā rokas trīcēja bliežot pa pogām, lai tikai tiktu prom no viņa.

Vislabāk patika Resident Evil 4. Maz ko vairs atceros no stāsta, spēlēju uz ps2, bet tā atmosfēra ar čomiem, kad spēlējam kopā uz maiņām bija super, bijām sīki perdeļi un domājām, kā katrs izdzīvos, ja notiktu šāda apokalipse. Ilgi nočakarējos pie El Giganto bosa, bet beigās, kad bija jāatbrīvo tas vilks, tad bez problēmām. Diemžēl Nemesis neesmu spēlējis, bet no visiem esmu dzirdējis, ka esot labs gabals.

Pati pirmā daļa man patika.

@Steels Apsveicu Steels ar Resident Evil Revelations spēles koda iegūšanu. Spēles kods nosūtīts privātā ziņā. Lai labi spēlējās! :)