SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Ratchet & Clank: Rift Apart un Gran Turismo 7 iznāks 2021. gada pirmā pusgadā

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 9. nov. 20:56
Ratchet & Clank: Rift Apart un Gran Turismo 7 iznāks 2021. gada pirmā pusgadā

Ratchet & Clank: Rift Apart un Gran Turismo 7 iznāks 2021. gada pirmā pusgadā

Ratchet & Clank un GT7 jau drīzumā


Gaidāmajiem projektiem, kā Ratchet & Clank: Rift Apart, Gran Turismo 7 un Horizon Forbidden West ir zināms iznākšanas laiks. Par to uzzinājām no jaunākā PlayStation 5 atklāšanas video ar nosaukumu "PS5 Launch – New Worlds To Explore – Play Has No Limits".

Video treilerī ar mazu druku ekrāna apakšdaļā četrām Sony spēlēm tika atklāts aptuvenais iznākšanas laiks. Gran Turismo 7, Ratchet & Clank: Rift Apart un Returnal paredzamais iznākšanas laiks ir 2021. gada pirmais pusgads.

Savukārt Horizon Forbidden West paredzamais iznākšanas laiks ir 2021. gada otrais pusgads. Īpaši aizraujoši ir tas, ka nākamo 6-7 mēnešu laikā mēs iegūsim trīs ekskluzīvas PlayStation 5 spēles, kas neiznāks uz PlayStation 4. Tādas spēles kā Demon's Souls un Godfall iznāk PlayStation 5 konsoles iznākšanas laikā. Tā 2021. gada pirmajā pusē iznāks Ratchet & Clank: Rift Apart, Returnal, Gran Turismo 7 un Destruction AllStars, ko nevarēs izbaudīt uz PlayStation 4.

Ratchet & Clank: Standarta Rift Apart darbosies 4K izšķirtspējas režīmā ar 30 kadriem sekundēm, bet tiks piedāvāts arī zemāks izšķirtspējas režīms ar 60 kadriem sekundēm.

Gran Turismo 7 pēc izstrādāju vārdiem atbalstīs 8K izšķirtspējas režīmu. Gran Turismo 7 varēs trenēties un sacentieties FIA čempionātos un sporta režīmā. Gran Turismo 7 ir kas vairāk nekā sacīkstes. Gran Turismo 7 piedāvās dažādas auto uzlabošanas iespējas, kā arī būs iespēja pilnveidot savas prasmes un sacīkšu stratēģijas, trenējoties autoskolā.

Kādas ir Jūsu domas par šādiem jaunumiem, ka drīzumā saņemsim šādus PlayStation ekskluzīvus?

Patīkami, ka Gran Turismo 7 nebūs ilgi jāgaida. Jautājums gan ir, cik drīz varēs vienkārši aiziet uz veikalu un nopirkt PS5 par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu. Man ir aizdomas, ka šogad tas nebūs iespējams.

@genotsiid ps5 varees iegaadaaties liidz ar gt7 iznaakshanu un tas buus fantastiski