SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

2020. gada decembra skaļākās spēles

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 1. dec. 18:03
2020. gada decembra skaļākās spēles

2020. gada decembra skaļākās spēles

Gada beidzamais mēnesis ir klāt


Decembra mēnesī jauno projektu birums nav liels, toties esam sagaidījuši Cyberpunk 2077. Tātad ķeramies pie lietas un iepazīstamies ar galvenajām decembra spēlēm.

1. decembris

Worms Rumble (PC, PS5, XSX, PS4, XBO)

Worms Rumble ir arēna ar cīņām reāllaikā, kurā piedalās 32 spēlētāji. Gatavojieties Deathmatch un Last Worm Standing režīmiem. Worms Rumble ir pieejama kā PS Plus spēle PlayStation 4 un PlayStation 5 lietotājiem.

3. decembris

Immortals Fenyx Rising (PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Switch, Stadia)

Immortals Fenyx Rising agrāk bija zināma ar nosaukumu Gods & Monsters. Monster Energy pieprasīja nosaukuma maiņu, jo, lūk, Ubisoft spēles nosaukums konfliktējot ar dzēriena nosaukumu (ja atceramies, Death Stranding nepārtraukti pumpējām enerģētiķi Monster Energy). Ubisoft piekāpās un nomainīja spēles nosaukumu uz Immortals Fenyx Rising.

Nemirstīgais Fēnikss atdzīvina grandiozus mitoloģiskus piedzīvojumus. Spēlē būs daudz mīklu, tās izskats ir visai bērnišķīgs, kas varētu ne visiem patikt. Būtībā tas ir pārsteigums no Ubisoft, kas mēģināja izveidot savu Zeldas sēriju.

4. decembris

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition (PC, PS4, XBO)

Uzlabotā versija Dragon Quest XI S: Echoes of a Elusive Age - Definitive Edition tika izlaista 2019. gada septembrī uz Nintendo Switch. Tagad Dragon Quest XI S uzlabotā versija tiks izlaista arī uz PlayStation 4, PC un Xbox One. Tā ir viena no lielajām Square Enix RPG spēlēm, kas prasīs daudzas jo daudzas stundas.

8. decembris

Call of the Sea (PC, XSX, XBO)

Call of the Sea ir pirmās personas piedzīvojumu mīklu spēle, kas tika izveidota pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados. Stāsts ir par Noru – sievieti, kura dodas pazudušā vīra meklējumos.

Meklēšana notiek uz dīvainas, bet skaistas salas Klusā okeāna dienvidu daļā, piepildīta ar noslēpumiem, kas gaida, kad tie tiks atklāti. Tas ir citplanētiešu stāsts par noslēpumu, piedzīvojumiem un sevis atklāšanu. Dīvaina indie spēle, kam ir visai neparasta noskaņa.

10. decembris

Cyberpunk 2077 (PC, PS4, XBO, Stadia)

Labs nāk ar gaidīšu, trīs reizes pārceltais projekts jau iznāks pavisam drīz. Iespējams, šī gada svarīgākā spēle. Cyberpunk 2077 ir RPG, ko izstrādājusi un publicējusi CD Projekt. Nākamās paaudzes konsoļu atjauninātā versija būs pieejama nākamajā gadā. PC spēlētāji izbaudīs Cyberpunk 2077 pilnā skaistumā ar staru izsekošanas tehnoloģiju.

Stāsts ir pielāgots no Cyberpunk franšīzes. Cyberpunk 2077 darbība risinās distopiskā nakts pilsētā, kas ir atvērtā pasaule ar sešiem atšķirīgiem reģioniem. Spēlēsim no pirmās personas perspektīvas. Vairāk nav jāstāsta, bet pašiem jāizbauda Cyberpunk 2077.

Stulbi ka par Cyberpunk 2077 nav ziņas par next-gen upgrade, vai tas ir 2021. janvāris, vai decembris :D līdz ar to nevaru saprast spēlēt viņu tāds kāds viņš ir, vai ciesties.

@DrejzLV Es domāju, ka ir jāsagaida pirmie apskati un tad jālemj par pirkumu, vai tieši otrādāk jāatliek pirkums uz vēlāku laiku. Paši izstrādātāji teica, ka sagaidiet apskatus un neveiciet iepriekšpasūtījumus.