SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #3

Goodman2576Goodman25762020. g. 13. marts 15:25
KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #3

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #3

ATJAUNOTS Pirmdien :) Kārtējā domu apmaiņa par spēlēšanas plāniem šajās brīvdienās Ņemot vērā ārkārtas stāvokli, kādam iespējams būs vairāk laika atrast mājās un līdz ar to veltīt laiku spēlēšanai...


Sveiciens visiem, atkal piektdiena ir klāt un mistiskā Kroņavīrusa ēnā mēģināšu izklāstīt savus brīvdienu spēlēšanas plānus un protams komentāros labprāt dzirdētu jūsu plānus.

  1. Ori and the Will of the Wisps - fantastiska animācijas platformene, drusku iesāku vakara un kamēr grūtības pakāpe neliks man palikt pārāk nervozam noteikti atradīšu laiku paspēlēt. Neliels gļuks ik pa laikam gan ir skaņai, bet citādi masterpiece of art. Uzspēlēju gan, ļoti baudāma platformene, pagaidām arī pirksti nav pārāk jālauž :) visiem iesaku!!!

  2. Tā kā brīvdienās ir paredzēts izvilkties ārpus mājām tad iespējams laika būs mazāk nekā parasti, taču tradicionāli gribētu pāris trases izbraukt Gran Turismo Sport. Tradicionāli divas sacīkstes izbrauktas šoreiz ar Lamborghini Aventador :)

  3. Ja vēl kas no laika būs atlicis tad plāns padzīt uz priekšu arī Halo CE, tomēr 4K arī vairs neglābj - veca spēle ir un paliek veca spēle, bet lai sev varētu vēlāk pateikt ka esmu visu sēriju izspēlējis, vajag. :)... Laika trūkuma dēļ nespēlēju.

4.Iepriekšējā nedēļa bija doma, ka šajās brīvdienās jāatgriežas pie FarCry 4, bet nez vai nopietni pietiks laiks Laika nepietika

5.Mobilā CSR2 protams kā ikdienas rutīna paliek un arī GOT Winter is Coming web spēlīti arī pabakstīšu. CSR2 minimālās programmas izpildījumā, bet ar troņu spēli atkal drusku aizrāvos un attīstīju savu pilsētu, kā arī pārvācos pie citas alianses un citā vietā kartē, dabūju pa muti no pūķa un turpināju atklāt spēles dziļo un sarežģīto mehānismu. Ar 16 līmeni var sākt apdāvināt savus komandierus un par to saņemt dažādus plusus viņu atribūtos. Jāsaka ka šīs spēles izstrādātāji māk pelnīt naudu ar labu franšīži, turpināšu pāris reizes dienā iegriezties savā pilsētā un izdod jaunus rīkojumus, jo esošajā līmenī lai attīstītos vajag gan laiku gan resursus, līdz ar to 1 līdz 2 reizes dienā ir jēga kaut ko pačibināt, bet ja gribas biežāk tad būs jāpērk melnie dimanti par reāliem eiro :)))))

Kā tad jums labi veicās ar spēlēšanu brīvdienās???

Tā kā nebūs diži laika sēdēt pie ekrāna, bet ja nu tomēr, tad manā sarakstā nummur viens pašlaik ir God of War: Chains of Olympus. Jāpiebeidz, lai var ķerties klāt Mad Max.

Plānoju spēlēt to pašu, ko gribēju pagājušajā nedēļas nogalē. Ja sanāks, varbūt beidzot iemēģināšu PS VR ar pāris virtuālās realitātes spēlēm.

@Suritis MadMax man patika, izspēlēju 100% no A līdz Z, vizuāli ļoti veiksmīgi izdevusies. Varbūt esmu neobjektīvs, jo man kopumā ir ļoti labas atmiņas var vecajām Mad Max filmām ar Melu Gibsonu.

@genotsiid OOOO iesvied kādu reālu atsauksmi par VR, man šobrīd ir doma sagaidīt jauno PS5 un tad arī iemēģināt VR, cerams jau atjaunotā Sony versijā.

CoD MW Warzone tiek kārtīgi testēts. Jāsaka, ka tīri jautri par spīti tam, ka nekad neesmu bijis BR fans.

Tomēr vēl neieslēdzu PS VR. Tā vietā uzspēlēju PS2, lai būtu drošs, ka savā rakstā par konsoles jubileju nerunāju muļķības. Un tik tiešām neskatījos uz klasiku caur rozā brillēm, jo tā ir baudāma pat pēc visiem šiem gadiem. (Vismaz man. Droši vien kāds, kurš ir izlepis ar šodienas spēlēm, būtu citās domās.)

Resident Evil 4 gan pārsteidza ar savu ļoti zemo izšķirtspēju un tankveidīgo vadību, bet citādi ir ne mazāk spraiga un aizraujoša kā atminējos esam pirms ieslēgšanas. Visvairāk laika brīvdienās uz PS2 pavadīju ar Simpsons: Hit & Run. Sākas labi, bet ātri apnīk (spēle galvenokārt bērniem – droši vien tādēļ). Tik un tā neslikts darbs.

Ja neskaita retro konsoli, atgriezos pie Asphalt 9, jo biedri pierunāja, Switch versijai tika izlaists liels atjauninājums un likums "laiks = nauda" pēc COVID-19 uz mani vairs īsti neattiecas. Patīkami, ka mašīnām ir krietni samazināts benzīna uzpildīšanas laiks – maksimālo 6 h vietā tagad ir 1 stunda. Stiprā pay-to-win smaka arī ir krietni mazāka. Izstrādātāji ir uzklausījuši lietotājus, kas patiesi priecē. Jaunās trases arī ir foršas. Par laimi vai nelaimi, spēle mani vairs īsti neaizrauj. Reizi dienā pieslēdzos, lai izpildītu savus pienākumus pret klubu. Vismaz spēle vairs nejaucas manā dzīvē :)