SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #4

Goodman2576Goodman25762020. g. 20. marts 11:37
KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #4

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #4

COVID pusbrīvdienas un pavasaris. Atjaunots ar lielu novēlošanos.


Sveiciens visiem COVID pavasarī. Šonedēļ pilnvērtīgi iemēģināju darbu no mājām, pēc darba devēja ieteikuma. Šāds režīms godīgi sakot ir pirmo reizi, iepriekš varbūt bija nepieciešamība atsevišķu vienu dienu pastrādāt no mājām, bet faktiski visa nedēļa kopš otrdienas ir mājas režīmā. Jāsaka ka ir ok, un arī webināri un video sapulces strādā tīri labi. Un līdz ar to paliek vairāk laika arī spēlēšanai darbdienās nekā ierasts, kā arī šo žurnālu var uzrakstīt ātrāk un nopublicēt :) . Bet ko tad plānoju uzspēlēt šajā sestdienā un svētdienā, ņemot vērā ka laiks aiz loga ir pavasarīgi bruvīgs un prasās pēc dārza svētkiem ģimenes lokā. tomēr par spēlēm arī neaizmirsīsim.

  1. The SURGE 2 - XBOX game pass jaunums, jāiemēģina noteikti. Neko īpašu negaidu, bet pirmā daļa bija tīri ok, lai arī īpaši neaizrāva. Drusku pamēģināju, bet atsita vēlmi jo šķiet, ka tagad ir modē uzražot SOULS tipa jebko, bet ja ceturtais pretinieks spēlē 15 minūtēs jau ir tik spēcīgs, ka jāapgūst pilnībā bloķēšana un viens no diviem uzbrukumiem, bet ar trešo sitienu esi pagalam un līmenis jāsāk no sākuma, tad tas ir pārāk nogurdinoši. Protams vēl jau pamēģināšu jo gan jau pats esmu pie vainas, ka tik tizli pirksti, un tomēr šī spēle noteikti nav man.

  2. The Division 2 - pa nedēļas vidu iesāku beidzot šo grāvēju :), sagribējās mazliet paspēlēt. Neizdevās paspēlēt jo ar dēlu atcerējāmies ka ir Borderlands 2, kuru var spēlēt spilt screenā uz PS4 un divatā izrādās ir tīri jautri. Tā arī lielu daļu no brīvdienu laika un pēc tam arī šīs nedēļas darba dienas esam pavadījuši kopā iznīcinot simtiem Pandoras mošķu un bandītu.

  3. Project CARS 2 - nedaudz atejot no Gran Turismo Sport, šī spēle brīnišķīgi aizvieto. Ļoti patīk gan braukšanas sajūta, gan trases, gan auto dizaini un uz PC 1440p izšķirtspējā ar 60 fps uz max settingiem is my new best driving game :)... Iepriekšminētā fakta dēļ nespēlēju, tomēr Gran Turismo Sport atkal izdevās pāris trases nobraukt, tā ka gonkas bijas :)

  4. Devil May Cry 5 - spontāna iegāde COVID histērijas rezultātā :), nu laba cena bija HRKgame.com .... O jā, pēc paredzamās vilšanās ar SURGE 2 šis bija kā saldais ēdiens, ļoti labi nostrādāta spēle, jau no pirmajiem mirkļiem atstāj kvalitatīva produkta iespaidu un protams japānisma piegarša dod savu īpašo odziņu. Iesaku.

  5. HALO CE - turpinu pa līmenim dzīt uz priekšu, its classics un well remade :). Neizdevās paturpināt - nav liela bēda.

  6. MK 11 - gribas piebeigt story, izlādēt enerģiju mokot gamepadu un nolikt plauktiņā. Neizdevās uzspēlēt.

  7. CSR2 un GOT Winter is Coming ... ierastā ikdienas režīmā :))) CSR2 minimālā režīmā, GOT WiC turpina konstanti zagt manu laiku, bet man patīk un turpinu katru dienu čibināties uz priekšu ar savu pilsētsaimniecību :)

**Kā tad Jums izdevās weekends? **

Tā kā būs nedaudz jāpašeptē un nesanāks daudz laika izklaidēties ar spēlēm, tad plānā ir tikai viena. God of War: Ghost of Sparta.

Turpināšu pa pusstundai dienā palīdzēt klubam noturēties 100 labāko vidū spēlē Asphalt 9, uzlabot prāta spējas ar Brain Training for Nintendo Switch un apkaunojoši mirt motobraukšanas simulatorā TT Isle of Man. Tagad ir tik daudz brīva laika, ka vairs nezinu, ko ar to iesākt. Zinu, ka vajadzētu spēlēt Super Mario Maker 2 un beidzot pieslēgt PS VR, bet neko negribas darīt...

Demo weekends. RE3 un Trials of Mana demo jāuzspēlē.

GTA IV uz Steam, jo ir tikuši pievienoti sasniegumi(achievementi), iespējams Hitman 2 vai SOTR (Shadow of The Lara Croft Tomb Raider Croft Tomb Raider Raider)

RE3 - skaists noformējums un geimplejs kā jau RE. Trials of Mana - jāsaka diezgan garš demo (it īpaši salīdzinot ar RE3) un pat bija tīri interesanti. Krāsaini tēli un pasaule, stāsts kā jau klasiskā japāņu rpg. Interesanti ir, ka var izvēlēties galveno varoni no sešiem personāžiem un arī divus palīgus. Atkarībā no tā ko izvēlas atšķirsies stāsts.