SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Spēļu industrijas aizkavētie projekti

EkingEking2020. g. 21. apr. 11:47
Spēļu industrijas aizkavētie projekti

Spēļu industrijas aizkavētie projekti

Sniedzam pilnu sarakstu ar cietušajiem


Spēļu industrijas aizkavētie projekti dēļ koronavīrusa. Žurnālu papildināšu, ja būs zināms par citu projektu aizkavēšanos.

FINAL FANTASY VII REMAKE Fizisko disku versiju piegāde aizkavējās dēļ koronavīrusa. Es savējo disku saņēmu pēc Lieldienām, taču rietumos fiziskā kopija ir reta un pēc dažiem nostāstiem var maksāt pat 100 dolārus saskaņā ar Kotaku. Protams, nav problēmu ar digitālo versiju, taču spēles lielums ir iespaidīgs vai 100 GB. FINAL FANTASY VII REMAKE vēl joprojām ir sākotnējā versijā vai 1.00 uz Playstation 4.

FINAL FANTASY XIV ielāpi Atjauninājums aizkavēsies par mēnesi. Nākamais plānotais ielāps iznāks jūnija beigās vai jūlija sākumā.

FOR HONOR - YEAR 4 SEASON 2 Atjauninājums aizkavēsies un ceturtā gada otrā sezona iznāks 11. jūnijā.

FORTNITE - CHAPTER 2 SEASON 3 Nākamā sezona aizkavēsies par mēnesi vai pārlikta no 1. maija līdz 4. jūnijam.

HELLPOINT Jaunā sci-fi RPG spēle no Cradle Games aizkavēsies no 16. aprīļa līdz maijam vai jūnijam.

IRON MAN VR Marvel ekskluzīvs aizkavēsies līdz nezinām laikam. Spēles plānotais iznākšanas laiks bija 15. maijs.

THE LAST OF US PART II Viens no gaidītākiem gada projektiem bija plānots izdot 29. maijā. PS4 ekskluzīvs ir aizkavēts līdz bezgalībai, lai cik tas dīvaini skan. Digitālo versiju īpašniekiem Sony jau atgrieza naudu par iepriekšpasūtījumu.

MINECRAFT DUNGEONS Minecraft Dungeons bija paredzēts iznākt aprīli, bet projekts pārcelts uz 26. maiju. Par to man laipni norādīja mūsu dārgais genotsiid skaļākās aprīļa spēlēs komentāru sadaļā.

NEW WORLD MMO, ko plānoja izdot Amazon, vairs neiznāks maijā. Jaunais spēles izdošanas datums ir 25. augusts.

THE OUTER WORLDS Switch versija aizkavēsies no marta un tā plānota iznākt 5. jūnijā. To var izbaudīt arī Xbox pass abonementā par 1 euro.

PLAYSTATION 5 Sony joprojām plāno izlaist Playstation 5 konsoli gada beigās. Ir zināms neoficiāli par dažādu piegāžu detaļu aizkavēšanos, bet tas kā vienmēr baumu līmenī. Labāk gaidīt oficiālo Sony paziņojumu.

SOMEDAY YOU'LL RETURN Sākotnēji projektu vajadzēja izdot 14. aprīlī, taču PC spēle iznāks 5. maijā, kas nav aiz kalniem.

SUPER SMASH BROS. ULTIMATE DLC Papildus varoņu iznākšana var būt aizkavēta.

WASTELAND 3 Izstrādes process nedaudz aizkavējās un izstrādātāji strādā no mājām. Plānotais spēles iznākšanas laiks pārcelts no 19. maija uz 28. augustu.

XBOX SERIES X Microsoft aprīlī vēl joprojām plāno izlaist Xbox Series X konsoli 2020. gada beigās, bet nekas nav garantēts. Lai gan konsole var iznākt kā plānots, taču viens no galveniem ekskluzīviem Halo Infinite neiznāks līdz ar konsoles iznākšanu, jo to nav iespējams pabeigt to laicīgi.

Ghost of Tsushima iznākšanas datums ir plānots 26. jūnijā, taču dažos avotos pavīd iznākšanas datums 1. augusts. To pagaidām nav apstiprinājuši nedz izstrādāji Sucker Punch Productions, nedz Sony par aizkavēšanos. Cerams, ka Cyberpunk 2077 netiks aizkavēts un CD Projekt RED darbs no mājām ritēs produktīvi.

Avots ar aizkavētiem projektiem ņemts no metacritic.

Atjaunināts 21. aprīlī. Death Stranding PC ports aizkavēsies kā vēsta Kojima Productions. Spēli, kuru iepriekš bija plānots izdod Epic Games Store un Steam 2. jūnijā, ir pārcelta uz 14. jūliju. Kojima Productions strādās no mājām sakarā ar ierobežojumiem Japānā. Studijas biroji pagaidām ir slēgti, cenšoties ierobežot koronavīrusa izplatību. Avots šeit.

Attēla apraksts

Atjaunināts 24. aprīlī. WWE 2K21 ir oficiāli atcelta. WWE šodienas pirmā ceturkšņa ieņēmumu zvanā apstiprināja, ka WWE 2K21 ir atcelta. Jautājumu un atbilžu laikā WWE pagaidu finanšu direktors Frenks Riddiks atklāja, ka “šogad spēle netiks izdota". Par WWE jaunumu paziņošanu tika izziņots Tviterī.

Attēla apraksts

Atjaunināts 27. aprīlī. The Last of Us Part II iznāks 19. jūnijā, attiecīgi Ghost of Tsushima 17. jūlijā

Es turu īkšķus par CyberPunk 2077, jo vienreiz jau tā relīze tika pārcelta, bet ļoti laba ziņa bija, ka spēlei jau ir piešķirts reitings vairākās valstīs, kas nozīmē ka spēle būtībā ir gatava un notiek polishing darbs.