SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Marta Strike dāvana – GRID Ultimate Edition

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 18. marts 10:41
Marta Strike dāvana – GRID Ultimate Edition

Marta Strike dāvana – GRID Ultimate Edition

Dāvanā GRID Ultimate Edition


Turpinām tradīciju un dāvinām vienu spēli saviem lietotājiem. Šoreiz dāvanā GRID Ultimate Edition (PC). Ievērtējot PlayStation statistiku par 2020. gadu, mana spēlētākā spēle bija tieši GRID (PS4), kurā pavadīju 260 stundas laika. Lieliska braukšanas spēle, lai vienkārši pabraukātu pa trasēm un pieveiktu kārtējos apļus. Tā ir lieliska arkāde, ko veidojuši Codemasters.

GRID Ultimate Edition iekļauj šādu papildu sataru:

+ Season 1
+ Season 2
+ Season 3
+ Grid Edition Aston Martin Vantage GT4
+ Grid Edition Pontiac Firebird Modified
+ Grid Edition Chevrolet Corvette C7.R
+ Grid Edition Mitsubishi Lancer Evolution VI Time Attack
+ Grid Edition Renault R26
+ Player Cards
+ Player Banners
+ Unique Liveries
+ VIP Status

Šoreiz jautājums ir par Xbox Game Pass. Kā jūs vērtējat Xbox Game Pass piedāvājumu? Vai Microsoft izdosies mainīt industriju ar abonementu Game Pass? Kā zināms, daudzas Bethesda spēles, piemēram, Wolfenstein 3, Starfield un The Elder Scrolls 6, būs pieejamas tikai Xbox un PC platformām.

Gaidām atbildi raksta komentāros līdz 25. marta pl. 23.59.

Ja būs vairāki gribētāji uz GRID Ultimate Edition, veiksim izlozi pēc nejaušības principa. Raksts tiks atjaunināts ar uzvarētāju. GRID Ultimate Edition kods ir paredzēts PC, platformai Steam. Kods tiks nosūtīts laimīgajam, izmantojot Strike privāto ziņu sistēmu tālākai saziņai. Lai veicas!

Raksts atjaunots 28. martā. Apsveicu Marex.K ar GRID Ultimate Edition. Atslēgu nosūtu laimīgajam uzvarētājam.

Manā skatījumā, Xbox Game Pass piedāvājums ir lielisks. Lielisks no viedokļa, ka lielai daļai cilvēku, finanses ir tik cik ir un nevar atļauties iegādāties daudz spēļu. It īpaši ja runa ir par jauno paaudzi un senči paši nespēlē. Tad atliek paņemt abonentu un pieeja spēlēm ir plaša. Var izmēģināt dažāda žanra spēles un saprast kurš ir sirdij tuvāks, nevis nožēlot, ka iztērēta nauda pa lieko.

Microsoft ja ne izdosies, tad tendences gan mainīs. Bet man izskatās, ka šī abonentu sistēma mainīs visaz daļu industriju. Uzvarētāji būs tie, kuri pirmie šo sistēmu ieviesīs, tātad Microsoft. Par pārējiem esmu skeptisks, jo tie ir tikai pc, bet Microsoft ir divas platformas, kas dod lielāku lietderības koeficientu.

Bethesda spēles manuprāt būs ar laika ekskluzivitāti, kas nodrošinās xbox konsoles vērtības pieaugumu un pc lietotāji ar gamepas ar būs ieuvēji. Pēc pāris gadiem, gan jau ka Sony konsoles ar saņes šīs spēles, bet lielākā daļa nevēlas gaidīt vairākus gadus, lai spēlētu iekārojas spēles. Paaidām grūti spriest, ko Sony liks ši visam pretī. Jo anuprāt Microsoft ir paņēuši un izlikuši trumpes, lai piesaistītu spēlētājus. Un pašreizējā pasaulē valdošā situācija ir par labu Microsoft.

Vienīgais, kas šo servisu atšķir no EA un citiem, ir piedāvājums. Piedāvājums varbūt ir labs, bet Latvijā gribētājiem tikai ar PC tas nav pieejams. Reģionu mainīšana nepalīdz, jo MS veikals pievērš uzmanību vietai, kur maksājumu karte izdota, tāpat nedarbojas arī paypal, jo tas datus par to, kur izdota karte un no kuras valsts saņemts top-up maksājums, nodod gala pārdevējam, kā arī dāvanu kartes var nopirkt tikai kresajos saitos. Šāda sistēma līdz relatīvi nesenam laikam bija arī ar Playstation Network, bet tajos laikos kodus varēja dabūt vismaz no Amazon. Tagad viņi tracko pircēja atrašanās vietu. Pēc manas pieredzes, lai sistēmu apčakarētu ar VPN, ir nepieciešamas pārāk lielas pūles, lai tas pasākums būtu tā vērts.

Dzirdēju, ka Xbox Game Pass ir kā Netflix. Laikam tajā ziņā serviss ir labs, jo jāsamaksā tikai par abonementu un var spēlēt visas spēles piedāvājumā līdz nelabumam 😅. Domāju, ka tā ir nākotne. Būs interesanti vērot, kā Sony domā PS Plus tālāk attīstīt.

P.S. konkursā nepiedalos, tik izsaku savu nenozīmīgo viedokli. Bet paldies par iespēju! 🙂

@methylphosphonofluoridate Es vēl oktobrī daļēji maksāju par game pass ar paypal kas piesaistīts manam Microsoft profilam. Reģions man izvēlēts ir UK, adrese ievadīta arī kaut kāda no UK. Paypal ir ar Latvijas adresi un klāt piesaistīta Latvijas karte.

Manuprāt, Game Pass piedāvājums ir ļoti labs ne tikai spēļu ziņā, bet arī no finansiālā viedokļa. Parastam geimerim ar tur esošajām spēlēm pilnībā pietiek, ja nav izteikta tieksme spēlēt visu pirmajā spēles iznākšanas dienā. Un jautājums par to vai Microsoft izdosies mainīt industriju nu jau vairs nav jāuzdod, jo industrija jau ir izmainīta un paliek tikai jautājums cik ātri pārējie spēļu industrijas milži noķers Microsoft.