SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Septembra Strike dāvana – Life is Strange: True Colors (Xbox Series)

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 13. sept. 15:05
Septembra Strike dāvana – Life is Strange: True Colors (Xbox Series)

Septembra Strike dāvana – Life is Strange: True Colors (Xbox Series)

Šoreiz dāvana Xbox Series spēlētājiem


Turpinām tradīciju un dāvinām spēli Strike.lv lasītājiem. Šoreiz piedāvājam laimēt Life is Strange: True Colors (Xbox Series kods).

Life is Strange: True Colors galvenā varone ir Aleksa, jauna Āzijas izcelsmes amerikāniete, kura pēc astoņiem gadiem Oregonas audžuģimenē atkal apvienojas ar savu brāli. Aleksai ir īpašas spējas – empātijas psihiskais spēks. Tā ir prasme absorbēt citu emocijas. Spēles stāsts aplūko jaunās meitenes piedzīvojumus un dramatiskos pavērsienus mājīgajā vidusrietumu pilsētā Heivenspringsā, Kolorādo štatā. Life is Strange: True Colors tika izdota 10. septembrī uz populārākajām platformām.

Raksta jautājumi ir tiem, kuri ir spēlējuši kādu no sērijas Life is Strange spēlēm. Kāds ir Jūsu atmiņā paliekošākais notikums vai tēls, kas ir īpaši iespiedies atmiņā? Kāpēc sērija Life is Strange Jums liekas īpaša?

Gaidām atbildi raksta komentāros līdz 20. septembra pl. 23.59.

Ja būs vairāki gribētāji uz Life is Strange: True Colors, tad veiksim izlozi pēc nejaušības principa. Raksts tiks atjaunināts ar paziņotu uzvarētāju. Life is Strange: True Colors kods ir paredzēts platformai Xbox Series. To var aktivizēt Microsoft vietnē vai uz savas Xbox Series konsoles.

Kods tiks nosūtīts laimīgajam, izmantojot Strike privāto ziņu sistēmu tālākai saziņai. Lai veicas!

Papildināts 21.09.2021 Apsveicam Goodman2576 ar Life is Strange: True Colors (Xbox Series) koda laimēšanu! Kods nosūtīts PM ziņā. Lai labi spēlējās!

P. S. Šonedēļ ir gaidāms Life is Strange: True Colors apskats.

Paliekošākais atmiņā moments, noteikti, ir reivs Life is Strange 4. daļā, jo tur patiesi varēja izbaudīt Amerikas jauniešu ballītes atmosfēru. Un Life is Strange spēļu sērija man šķiet īpaša, jo katra Tava izdarītā izvēle ietekmē Tavu tālāko "dzīves" (spēles) gaitu, kas aptver gan tagadni, gan nākotni, un pat arī pagātni.

Es godīgi sakot neizspēlēju kārtīgi nevienu no Life is strange daļām, toties ļoti patika DON T NOD veikums "Tell Me Why" un esmu pakāpeniskā procesā ar "Twin Mirror". Patīk šo spēļu īpašā atmosfēra. Visu dinamisko spēļu starpā šīs vienmēr ir patīkama atslodze, bet saglabājot pilnvērtīgu stāstu.

@Ivars Diura @Goodman2576 Paldies par izvērstām atbildēm. Bija interesanti iepazīties ar tām. Kods nosūtīts izlozes uzvarētājam @Goodman2576.