SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Nedēļraksts 4-5/22

Goodman2576Goodman25762022. g. 7. febr. 09:48
Nedēļraksts 4-5/22

Nedēļraksts 4-5/22

Šis būs citāda formāta raksts.


Pirmdiena 24. janvāris: Seriāls Lost in Space pabeigts, turpinājumam vairs īsti jēgu neredzu, sāka kļūt garlaicīgi. Otrdiena: Atgriešanās pie Killzone Shadowfall; Ziņās lasu, ka EA strādā pie trim spēlēm Star Wars universā. Jedi Fallen Order turpinājums, kurš var iznākt pat šogad – ok, jo pirmā daļa tīri labi patika, Jauns FPS un stratēģija, bet abi ne ātrāk kā pēc pāris gadiem.

Attēla apraksts

Trešdiena: tukšā diena. Ceturtdiena: Oficiāli iznāk RTX 3050, viena no gaidītākajām grafikas kartēm, kura neeso efektīva kriptovalūtu racējiem (to nu mēs vēl redzēsim) un esot pietiekamā daudzumā, lai apmierinātu ierindas geimeru pieprasījumu (kuriem pietiek ar 1080p/60fps). Sākotnējas cenas gan nav mazāk spekulatīvas +70-80% no RSP(329$), bet mazliet jāuzgaida, lai iekarsušie spekulanti atdziest. Es novērtētu, ka 350-400 eur līmenī vajadzētu atgriezties pietiekami ātri, ja Nvidia nemelo par čipu pieejamību (ja).

Attēla apraksts

Piektdiena: vēl viena tukšā diena. Sestdiena: Sāku skatīties pašmāju seriālu Bezvēsts pazudušās – patīkams atklājums, brīžiem pat ļoti ok. Tā nu noskatījos visu pirmo sezonu un nekam citam laika neatlika. Svētdiena: Epic games free spēle Daemona X Machina, tāds robotisks action, bet aizraut ilgāk par pusstundu nespēja. Turpinu Killzone un atgriežos pie Netflix seriāla DARK 2.sezonas – pat piemirsu, cik tas bija labs. Iesaku skatīties oriģinālajā Vācu valodā. Šeit arī jāklausās un jābūt uzmanīgiem, jo scenārijs un galveno varoņu likteņi ir tik sapīti un savīti gan savā starpā gan dažādos laikmetos. Lūk, kā var notikt, ja ir iespēja ceļot laikā. Ar patīkamu mistikas piegaršu un, neslēpjot dzīves skaudro realitāti, tiek apskatīts vienas mazpilsētas liktenis dažādos laikos.

Attēla apraksts

Pirmdiena: tukšā diena. Otrdiena: Nolēmām ar dēlu uzspēlēt It Take`s Two, sākām no jauna uz PS5; vakarā atkal DARK. Trešdiena: neko nespēlēju, bet Eking raksts atgādināja par pasūtīto STEAM Deck, par ko jau biju piemirsis; vakarā atkal DARK. Ceturtdiena: Smaga darba diena; Dark un Leffe alus. Piektdiena: Startē 24. Ziemas Olimpiskās Spēles, vakarā skatos Dark, Izrādās, ka vecais labais GTX 970 joprojām normāli rullē 1080p, Uzsāku beidzot pašā vakarā RE: Village, ir jau laba, ļoti laba. Pašsajūta pasliktinās

Attēla apraksts

Sestdiena: Esmu gandrīz pārliecināts, ka COVID ir sasniedzis arī mani. Vēlāk to apliecina arī tests un ļoti sliktā pašsajūta. Skatos Olimpiskās Spēles, nedaudz paspēlēju Killzone. Paracetamols un tējas ar medu 😊. Svētdiena 6. februāris: Jūtos jau labāk, bet ir pretīgs klepus un iesnas, nakts praktiski nav normāli gulēta. Pa dienu nedaudz Killzone un Forza Horizon, protams, arī Olimpiskās Spēles. Raksta pabeigšanu atstāju uz pirmdienas rītu cerībā, ka jutīšos labāk.

@Goodman2576 Paldies par rakstu savādākā formā un jau esot slimam! Veseļojies ātrāk, lai slimības gaita ir viegla un esi ātrāk uz kājām!

Interesants formāts – kā pieraksti, ko var atrast šausmu spēļu namos, bet bez daudzpunktes vai asins traipa beigās :D Cik skatījos Digital Foundry video, RTX 3050 gandrīz visur ir vājāka par 2060... Ja pārdos par ieteicamo tirgus cenu, varbūt būs no tās kāda jēga. Njā, trīs potes, bet tik un tā norāvi... Es gribot nevaru dabūt pozitīvu testu ;( Toties tīras asinis un reāla cerība, ka drīz ierobežojumus atcels. Drīzu atveseļošanos!