Goodman2576Goodman25762021. g. 29. maijs 12:20

Far Cry 6 pirmais iespaids pēc spēles video noskatīšanās. Kopumā FC6 saglabā seriāla īpatnības, tas manuprāt ir labi, grafiski uzspodrināt krāšņa tropiskā pasaule, bet pamatā atkal esat viens pret visiem ar neliela bariņu draugu atbalstu. Kopumā izskatās ne mazāk aizraujoši kā iepriekšējās daļas. Taču neko revolucionāru gan nesagaidu. Utopiskā Yara stipri atgādina Kubas tautas republiku :)

Nudien izskatās pēc Far Cry! Nekādu iebildumu tādā ziņā. Nezinu gan, cik tas liksies saistoši, kad spēlēšu. Interesanti ieroči – kompaktdisku šāvējs, salūta raķešmetējs utt. Mežu dedzināšana nekur nav pazudusi. Jā, Yara atgādina Kubu. Smieklīgi redzēt, kā sieviete ar kreiso roku izceļ kareivi no tanka un piebeidz. Vienlīdzība. Ak Ubisoft!

@genotsiid :)))... Far Cry paliek Far Cry... bet šķiet ka tieši tāds tas mums ir vajadzīgs :))). Labāk lai saglabā savu īpašo formulu nevis nogrimst kaut kā super jauna un revolucionāra meklējumos... Nu tad jau rudenī redzēsim kas no tā visa būs sanācis. Es gan prognozēju, ka ierastā kārtībā 22.gada pavasarī iznāks kaut kāds FC ?????? ar to pašu karti tikai citā laikmetā :))))))))))) un protams citu stāstu, bet identisku mehāniku... Un arī šajā ziņā man nekas nav pret to IZspēlēju FC5 un pēc tam NEW DAWN bez problēmām un ar baudu :))). Galvenais negaidīt kaut ko, ko nevar no šīs sērijas sagaidīt :))))...

Es gaidu Far Cry 6. Sapratu, ka beidzot galvenais varonis runās. Tāpat varēs izvēlēties, vai spēlēsim par sievietes vai vīriešu tēlu. Nav obligāti jāizvēlas sievietes tēls. Cik sapratu karte būs vislielākā Far Cry vēsturē, kas man biedē. Smieklīgi izskatījās, ka galvenais varonis staigā ar milzīgu Jet-pack somu. Tā vizuāli un grafiski izskatās skaisti nostrādāts Far Cry 6. Atliek tik gaidīt 7. oktobri. :)