DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2023. g. 5. febr. 12:47labots 2023. g. 7. febr. 19:39

Dead-Space-Remake-Available-now-worldwide-for-next-gen-consoles-and.jpg

Mini-ieskats Dead Space Remake

Pēc spēles iziešanas 3,5x un nospēlētām 36h48min esmu pieveicis #dead-space--1 ar visiem 47/47 Trophy/Achievements.

Teikšu uzreiz, horror žanrs galīgi nav mana lieta, tapēc ar līkumu eju Resident Evil sērijas spēlēm, bet par cik janvāra mēness bija tāds patukšs, izlēmu izspēlēt #dead-space--1.

Spēles laikā nesaskāros ar nevienu bugu, glitchu, error vai ko tādu, precīzāk - izspēlējot spēli 3,5x nesaskāros! Kapēc 3,5x? Lai sasniegtu visus spēles Trophy/Achievements, tad vienreiz spēle jāizspēle izmantojot tikai vienu ieroci, otrreiz jāizspēlē NG+, lai dabūtu alternative ending, otrreiz ar pusi atkal jāiesāk NG+, lai savāktu atlikušos upgrade, un galu galā trešoreiz ir jāiziet spēle uz Impossible grūtības.

Neatbalstu spēļu pārspēlēšanu entās reizes, bet par cik spēle nav gara, ļāvos un pieveicu. Spēlējot uz Impossible grūtības ir tiešām iespaidīgi, visu laiku bija jāpārdomā stratēģija, jādomā ko upgreidot un ko pirkt veikalā, uz šīs grūtības pakāpes ir tikai 1 save slots, ja spēlētājs nomirst, tad spēle jāsāk no 0, bet šo protams var apiet, laicīgi izejot no spēles un pārlādējot save, ko arī nācās dažas reizes izdarīt. Kaut arī spēli izspēlēju jau 2,5x pirms sākt Impossible grūtību, sajūtas visu laiku bija kā uz "naža asmens", atradu entos rakstus, kā labāk un ko labāk darīt spēlējot uz Impossible un ņēmu vērā ekspertu viedokli.

Ja, salīdzina spēli ar #the-callisto-protocol, tad priešroku dodu #dead-space--1 , jo spēles cīņas, pretinieki ir krietni advancētāki, kā arī stāsts likās daudz interesantāks.

Kopumā spēlei dodu 8/10 🍪 un kā reizi rīt varēšu sākt #hogwarts-legacy!

Man salasīti visi iespējamie Resident Evili kaut arī nav mans žanrs - aiz cieņas pret franšīzi. Bet skatīties kā spēlē citi - ļoti patīk. Līdzīgi ir ar Dead Space sēriju :) Labs darbs - cepumi no manis :)

@drejzlv pirms tam biji spēlējis oriģinālo versiju? Ja jā, kādi iespaidi salīdzinot pirms remake?

@linards Zini, es ļoti slikti atceros original, noteikti tajā laikā likās amazing, bet es viņu nebiju izgājis, BET pirms remake iznāca es uz Series X palaidu 360 Dead Space versiju, un neskaitot graudaino grafiku, u.c. nianses spēle tāpat likās ahead of its time.

@drejzlv danke. Ieliec vēlāk nelielu ieskatu no #hogwarts-legacy pagaidām tik pozitīvas atsauksmes dzirdētas