DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2022. g. 26. okt. 10:59labots 2022. g. 26. okt. 17:59

Mini-ieskats Gotham Knights

gotham-knights-1652189222476.jpeg

Neskatoties uz skarbo spēles kritiku, par #gotham-knights spēlēšanu biju jau izlēmis labu laiku atpakaļ, tad nu pēc nospēlētās 31h varu pateikt, ka esmu spēli pabeidzis, spēle izieta ar +New Game, lai savāktu pēdējo 48 Trofeju/Achievement.

Neraugoties uz spēles tehnisko stāvokli, teikšu godīgi spēle likās OK, stāsts un blakus-stāsta uzdevumi bija interesanti, bet īsi. Pārējās open-world aktivitātes atgādināja #marvels-avengers , kas man nevisai iet pie sirds.

Spēles laikā nesaskāros ar daudz bugiem, spēles crash, vai ko tamlīdzīgu, kas bija patīkami. Manās acīs spēle noteikti nav vērta patreizējā cipara, bet ieteiktu pagaidīt kādu atlaidi un izspēlēt, ja patīk DC un Batman personāži.

No lietām kas nepatika - nevajadzīgs un manuprāt bezjēdzīgs co-op, spēlēju pārsvarā Singleplayer režīmā, bet iemēģināju arī Multiplayer un uzreiz varēja just delay cīņās apvienojumā ar "skaisto" 20-30fps. Spēli noteikti varēja uztaisīt daudz baudāmāku atstājot tikai Singleplayer, jo reizēm spēlējot stāstu, spēle atgādināja tādu patīkamu mixu starp #marvels-spider-man , #marvels-guardians-of-the-galaxy . Tīri dēļ Story spēli vērtētu kā 8/10, apvienojumā ar pārējo atvērtajā pasaulē 5/10, tad nu sazin kādu atzīmi beigās ielikt 🦇

Tagad atliek sagaidīt #call-of-duty-modern-warfare-ii Full relīzi šonedēļ, jo Singleplayer jau iziets un visas Trofejas/Achievmenti savākti 🤡

Tev tās trofejas ļoti raiti savācas 😄