Goodman2576Goodman25762022. g. 21. janv. 20:30

Bļāviens R6 Extraction mazliet paspēlēju - kas tas ir? Priekš kam tāda spēle vispār ir vajadzīga? Manuprāt tā ir nolemta totālai neveiksmei,,,, Jūsu domas?

Es vakar paspēlēju ar pazīstamo draugu. Zini, R6 Extraction tikai divatā vai draugu loka ir jāspēlē, tad ir jūtams tas Rainbow Six taktiskums. Viens noteikti es nespēlēšu, jo tur ir daudzas vietas un mehānikas, kā, piemēram, sava nogalinātā operatīvā kareivja izgūšana no citplanētiešu gūsta, kas prasa divu cilvēku sadarbību kā viens velk operatīvo, tad otrs aizsargājas un piesedz no uzbrukuma.

Jā, spēle ir īpatnēja un prasa nesteidzīgumu, ne visiem tas patiks. Man patīk, ka var vadīties pēc skaņas, ir svarīgi ieklausīties. Svarīgs ir taktiskums, ir istabu dažādība un Extraction ir samērā laba grafika. Nepatika, ka vajag visu laiku atkal kaut ko kačāt, ka tā nav domāta īsti vienspēlēja pieredzei, jo visu laiku prasās, ka kāds piesedz, grūtos brīžos atdzīvina un vienam pašam pa istabām varētu būt diezgan garlaicīgi staigāt. Viens es tik tiešām šo brīnumu nespēlēšu. Par naudu noteikti nepirktu R6 Extraction, bet kā Game Pass piedāvājuma spēle ir tīri pieņemama.

Attēla aprakstsAttēla apraksts
Attēla apraksts

@Eking nu principā kaut kāds R6Siege variants, kurš domāts tikai un vienīgi Coop režīmam. es tomēr biju cerējis arī uz pilnvērtīgu SP scenāriju, bet nu nekā...

@Goodman2576 Es arī pārsvarā spēlēju tikai SP spēles, bet nu šoreiz ir jāsadarbojas. Pārmaiņas pēc ir labi paspēlēt, ko savādāku un atšķirīgu no ierastā. Man sagādāja grūtības vienam pašam Back 4 Blood spēlēt ar bootiem, kas īsti nav tas. Paspēlējot jau komandā to pašu Back 4 Blood ir pavisam citas sajūtas. Domāju, ka šeit ir kas līdzīgs. Gaidām no Mareka apskatu, kam drīzumā jau jābūt Strike.

Pēc pāris dienām būs. Ja skatās uz to kā R6 Siege PvE daļu tad viņa iegūst jēgu. Sava veida ievads un spēles stila apgūšana pirms kārtīgi meties iekšā R6 Siege pasaulē. Man patīk spēles taktiskais piegājiens pat tas ka viņa Tevi soda visai sāpīgi ja nepieej uzdevumam klusi un taktiski. Trijatā ar draugiem man likās ne pārāk grūti, bet tad kad man vienam jātiek galā ar uzdevumu lūk tur slēpjas īstais izaicinājums.

@Marex.K Nu tātad varam secināt, ka spēle orientējas uz coop mutiplayer stealth tactics, bet nu to cik ļoti R6S faniem patiks rādīs laiks un spēlētāju skaits :)))... Grafiski man nešķita nekas ļoti izcils, Ubisoft vidējais līmenis, bet šīm spēlēm laikam svarīgākais ir FPS, līdz ar to nav jābūt liekiem izskaistinājumiem.