DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2022. g. 14. jūn. 09:01labots 2022. g. 14. jūn. 09:17

Dying Light

7 gadus pēc spēles iznākšanas, beidzot izlēmu iziet spēli ar visiem DLC uz Xbox Series X, savācu visus Achievementus, kopumā spēle ir masterpiece un cepuri nost izstrādātājiem, kas turpināja supportot, izlaist DLC un uzlabot spēli arī šīm pāaudzes konsolēm neprasot ne vienu papildus centu no spēlētājiem.

Dying-Light---Mother-Talking-To-Crane-Telepathically-In-The-Following-Ending.jpg (Bilde ar DL The Following DLC galveno personāžu "The Mother")

Dying Light 2

Pēctam ķēros pie Dying Light 2, kopumā spēle tika piebeigta ar visiem Achievementiem izņemot vienu 72h, pēdējais achievement prasīja vēl papildus 108h :D Saucās "Ultramarathon" kur jānoskrien 960KM in-game, daudzi, lai šo Achievementu iegūtu izmanto rubberbanding, lai Tavs character skrien uz riņķi, bet problēma tāda, ka spēle ik pec 5min pauzējās un izmet uz Menu, tā kā šis bija ļoti ilgs un sāpīgs process, pašlaik spēli esmu nolicis malā līdz pirmajam Story DLC.

Dying-Light-2-Waltz.jpg (Bilde ar DL2 galveno ļaundari "Waltz")

Kopumā abas spēles ir labas un mani aizrāva, noteikti Techland DL2 veltīs tikpat lielas rūpes kā DL, jaunākais update iznāk šodien. Dying Light 2 Stay Human – Chapter 1: In the Footsteps of a Nightrunner

Abas daļas izietas. Otro daļu liekas ka pats kļūdu izdarīju, ka praktiski day0 spēlēju un sastapos ar ļoti daudz un nepatīkamiem bagiem. Bet pirmais DL man ļoti ļoti patika. :) Par otro - jāiet vēlreiz un jāmazina sliktā pieredze ar kļūdām.

Pirmo daļu spēlēju gandrīz nedaudz pēc iznākšanas... Atceros tikai to, ka nekur tālu netiku, jo kaut kur iesprūdu un mani iztracināja - aizvēru spēli un nekad vairs neesmu atvēris to 😅 Varbūt kaut kādas 3-4h tik bija. Bet līdz tam bija tīri forši, cik nu atceros.