DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2023. g. 11. maijs 09:27labots 2023. g. 12. maijs 10:20

EGS_DeadIsland2_DeepSilverDambusterStudios_S1_2560x1440-fdc688ce46680914ee3c4a7949ce8a67.jpeg

Mini-ieskats Dead Island 2

#dead-island-2 ir viena no spēlēm ko gaidīju šogad, pēc neskaitāmām pārceltām relīzēm un nezināmam development statusam, spēle beidzot iznāca. Šoreiz spēli spēlēju uz PS5 un pēc nospēlētām 19h sasniedzu visu ko tā piedāvā - 46/46 Achievements/Trophies.

Par cik biju liels #dying-light, #dying-light-2-stay-human fans, zināju ko sagaidīt no #dead-island-2 un spēlē ne kripatiņu nebiju vīlies. Stāsts spēlē ir īss, tikai 24 main story misijas, bet teikšu godīgi man arī neprasījās garāku, jo papildus tam tiek piedāvātas vēl 33 side misijas un virkne citu uzdevumu.

Kopumā stāsts likās interesants, spēlējot co-op nesaskāros ar problēmām, gameplay bija labs un plūstošs, ieroču variācija un spēju kartiņas arī dažādas, kas padarija combat aizraujošāku un protams cepuri nost par zombiju gore un to kādā putrā tos var atstāt ar dažādiem ieročiem. Dažādās spēles vietās, piemēram - ventilācijas šahtā spēles skaņa likās ļoti dīvaina, un to varēja ievērot daudz kur spēlē, bet neskatoties uz šiem sīkumiem, spēli izbaudīju!

Kopā spēlei dodu 8/10 🍪

Vasarai tuvojoties atliek mazāk laika spēlēt, bet vēlos pabeigt #star-wars-jedi-survivor pirms #diablo-iv relīzes, kurā pazudīšu uz ilgu laiku.

Izklausās labi. Pats biju spēlējis tik #dead-island bez 2 galā, patika, lai gan neizgāju visu.

Paldies par review vajadzēs iečekot.Pašam ar baigi patika DL1 un DL2,un kaut kad sen atpakaļ arī bija spēlēts #dead island .

Es kā reizi iegādāju uz PS5, jāatrod ar ko šķaidīties co-opā :)

@trancamaans ja neatrodi draudziņu, tad tur nav ne vainas arī arī ar randomiem uzspēlēt caur Join funkciju 👍