Goodman2576Goodman25762023. g. 27. marts 15:17

Nu ko draugi, kā jums DIABLO 4 beta tests? Man personīgi ļoti patika, abstrahēšos no tehniskām lietām jo par tām neļauj runāt mans novecojušais dators un gan jau DF visu smalki izstāstīs. Taču par pašu spēli esmu sajūsmā. Atsauca atmiņā pirmo Diablo, kad šī spēle bija kolosāla savam laikam. Grafiski ļoti pievilcīga pat nespējot izbaudīt pilnībā visas fīčas, tik un tā patika. Mūzika rada lielisku kopējo atmosfēru un protams ordas ar dažādajiem mošķiem kurus viegli apslaktēt manipulējot ar peles pogām un vēl sešiem klaviatūras taustiņiem. Dažādi bosi, kas prasa jau pamatīgāk iespringt izvēloties kaujas taktiku. Blizzards ir pamatīgi piestrādājis pie detaļām. Īsāk sakot must have un gaidām ar nepacietību final relīzi.

Man arī patika tests, kaut kad nopirkšu, kad parādīsies akcija

@irshuks jā piekrītu, ka 70 eiras par bāzes versiju nav lēti, bet nu ir jauni laiki iestājušies, viss ir dārgāks un skaidrs, ka spēles tagad šādi maksās iznākšanas brīdī.... Būs dilemma, diez vai atlaide parādīsies ātrāk kā pēc gada tik gaidītai spēlei... Dzīvosim redzēsim.

Es spēli ļoti gaidu - par šīs betas nečekoju :) Jābūt tērētiem lai sačakarētu Diablo numurēto spēļu sēriju :D. tikai biedē šādas spēles satura izmērs uz cietā diska :D Es pats šo spēli spēlēs uz PS5. Diablo 3 bija ļoti labi adaptēts konsolēm.

@trancamaans Man neizdevās iečekot BETU uz konsoles diemžēl. Jā diemžēl Betas progress nepārnesīsies uz īsto versiju, tā ka nedaudz ir sakums saspoilots, bet es noteikti izvēlēšos citu klasi ar ko spēlēt. Visu BETU spēlēju ar Barbarian.

Super, divas nedēļas nogalas spēlēju, 9/10 gaidu 02.06. ar nepacietību 🦇