DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2023. g. 26. sept. 09:36labots 2023. g. 26. sept. 09:39

Starfield-Featured-Ecran-Partage.jpg

Mini-ieskats Starfield

Pēc nospēlētām 79h25min #starfield ir pabeigts uz 100% un savākti visi 50/50 Achievements.

Spēlēju uz Xbox Series X un par spēli ir divējādas sajūtas, šķiet pie tik apjomīgas spēles varu uzskaitīt virkni pozitīvu lietu kuras man patika un saglabāja interesi līdz pat galam, bet varu arī pretīm nolikt tikpat daudz lietas kas nepatika.

Man personīgi patīk Bethesda spēles un tiem, kas spēlējuši Fallout sērijas, tad Starfield neliksies svešs. Spēles combat ar savu tēlu un kosmosa kuģi ir laikam spēles labākais aspekts manās acīs.

Spēles misijas var iedalīt 3 daļās - galvenās stāsta, frakcijas un tad visas pārējās. Pēc galvenā stāsta iziešanas, spēlētājs iesoļo NG+ režīmā, kas manuprāt bija ļoti interesanti uztaisīts ar stāsta turpinājumu.

No netik pozitīvām lietām noteikti visi jau redzējām entos memes par izbolītiem NPC's, par to ka visu laiku aiz katrām durvīm ir loading screen un neredzamām lādēm zem zemes, kā arī citiem pigoriem. Spēlē tāpat ir ļoti daudz iemaņas ko var apgūt līdz ar līmeņa augšanu (itsevišķi dialogu opcijās), tikai pārsvarā tās ir vienkārši vienrindiņas ko papildus iedod pie dialoga opcijas, kas nekā neizmaina gala sarunu ar NPC.

Beigu beigās es iesaku spēli vērtēt pašiem, nevis balstīt viedokli par spēli uz - kaut kur izlasīju.

Spēli vērtēju uz 7/10 🍪

Super, man prieks, ka nebij vilšanās! Es noteikti pirkšu, kad būs brīvāks laiks spēlēm, gan jau arī tad cena būs maigāka 😄