Goodman2576Goodman25762020. g. 1. sept. 23:01

Jaunie radiatori ir klāt.

RIP 2080TI pircēji, jo viņu videnes tagad aizstāj RTX 3070 pa 550 eiro :D

Exactly... es esmu ļoti priecīgs ka paliku pie savas gtx1080 un tagad varu tēmēt jau uz 3080. Bet nu te atkal ir dilemma. Jaunās konsoles maksās 400-500 eiro, un pat ja LV tās tirgos ar uzcenojumu par 100 eiro dārgāk, tik un tā taās būs pilnvērtīgi spēļu datori, kuri atbalsta ray-tracing un 4K. Savukārt plika videokarte par 500-700 eiro - un atšķirība veiktspējā nav skaidra, nu nezinu gan. Ok RTX3080 gadījumā es pieņemu, ka tie būs 60 vs 30 kadri sekundē 4K izšķirtspējā pret konsolēm. Skaidrība laikam būs tikai gada beigās, kad būs iztestētas uz reālām spēlēm un updeitotiem draiveriem visas 30. sērijas videokartes, kad būs iznākušas abas jaunās konsoles un būs skaidrs to potenciāls un vēl taču tuvojas AMD BIG NAVI, kas modificētā veidā visticamāk slēpjas abās minētajās konsolēs.... Nu ko es vari teikt, mūs gaida interesanta gada nogale :)))))))))

Laikam šīs būs tas brīdis beidzot pāriet uz big upgreid 3070 un uz kādu ryzen 5

Gan jau atradīsies tādi kas teiks ka jāgaida AMD kartes un tikai tad jātaisa upgrade @SONYK

Es būtu par to ka jāsagaida BIG NAVI un reāli spēļu testi un salīdzinājumi, un tikai tad jāpieņem lēmums, jo Nvidia jau prot ļoti labi PRoties un nenoliedzami produkti ir kvalitatīvi, bet cena/veiktspēja pēdējā laikā ir AMD pusē.. :)... Būs interesanti... Vēl jau Intel Xe HPG nākamgad sastādīs konkurenci... Lielāka konkurence vienmēr nozīmē labākas cenas un kvalitāti lietotājiem... :)

@Goodman2576 Intel Videnes ir same AMD videnes tik ar zilu krāsu :D Un no AMD videnes nekam citam kā crypto mining īsti neder dēļ sūdīgajiem driveriem.

@DJkikisa nu tad jau redzēsim... es jau ceru ka no kļūdām mācās.. :)

Bija man AMD videne pāris gadus atpakaļ (rx580 laikam) un pēc laika nācās tikt vaļā, jo, lai arī cena bija ok, tad draiveru problēmas mani sāka kaitināt. Ar Nvidia nekādu problēmu.

@Marex.K tieši šī iemesla dēļ man nekad nav bijusi diskrētā AMD videokarte... :))

@Marex.K Ar AMD videnēm ir kā ubisoft games pēc pusgada un 101 patch ir lietojamas.