Goodman2576Goodman25762020. g. 25. apr. 22:21

Tikko izmantoju SONY PS4 BIG IN JAPAN spēļu izpārdošanu un beidzot iegādājos visas atlikušās YAKUZA daļas, no 3. līdz 6. (Yakuza remaster collection 3.-5. = 39,99 GBP un 6.daļa 12.99 GBP) Tā teikt esmu kārtīgi nodrošinājies COVID-19 mājās tupēšanas programmai :))))))... būs ko spēlēt uz pleiša tuvākajā laikā...

Attēla aprakstsAttēla apraksts

Labs! Galvenais: nemēģini iziet visas daļas pēc kārtas, citādi ātri vien nogursi, jo spēles ir ļoti līdzīgas. Pats apsveru abu PS4 InFamous daļu iegādi par 10 GBP, bet backlog jau sen ir pārāk garš.

Apsveicu ar Yakuza kolekcijas pirkumu! Man visvairāk no SONY PS4 BIG IN JAPAN spēļu izpārdošanas ieinteresēja Dragon's Crown Pro. @genotsiid PS4 InFamous abas sērijas daļas ir vienkārši krāšņas, labs pirkums būtu, ja nebūtu garais backlog saraksts.

@genotsiid piekrītu un cenšos pārāk neaizrauties ar viena IP drillēšanu no vietas. Patreiz jau jūtu ka sagurstu no Wolfenstein pasaules... :) InFamous ir labs, lai arī Second Son joprojām stāv pa pusei iziets :)....

@Eking Iepikru arī Dragon`s Crown Pro, ja nebūtu pieminējis, es nemaz nepainteresētos kas tā par spēli. Izrādās tieši tas ko meklēju lai varētu ar dēlu kopā uzkapāt + nostaļģija pēc tiem laikiem kad ARCADE spēļu zāles bija izplatītas.... Spēle tiešām ļoti kvalitatīva un interesanta.

@Goodman2576 Prieks, ka Tev izdevās dabūt spēli, par ko esi sajūsmā un vari spēlēt kopā ar dēlu. Man tieši šādas Arcades spēles interesē. Es biju parasto Dragon's Crown nedaudz uz Vitas spēlējis, kas likās tīri sakarīga. Tāpēc arī ieinteresējos par Dragon's Crown Pro uz PS4.