Goodman2576Goodman25762021. g. 9. aug. 12:27

Ratchet & Clank: Rift Apart fiksapskats Attēla apraksts Beidzot Rift Apart ir kārtīgi uzspēlēts un izbaudīts. Varu tikai kārtējo reizi apstiprināt, ka šī ir patiesi pirmā NEX-GEN Playstation 5 ekskluzīvā spēle, kura izmanto ātrā SSD priekšrocības jau pašā spēles mehānismā. Patiešām ļoti efektīvi izskatās dimensiju plaisas pievilkšana, kā arī gandrīz momentāna pārvietošanās starp dimensiju līmeņiem. Attēla apraksts Kā jau ierasts INSOMNIAC kompānijas meistari pierāda savu visaugstāko līmeni spēļu izstrādes detalizācijā. Spēlē ir ļoti pārdomāts un dažādībām bagāts sižets un gameplay, krāšņa un detalizēta grafika. Vairāki apskatnieki grafikas kvalitāti salīdzina ar labākajām animācijas filmām. Iesaku spēlēt ar Ray-tracing, jo efekts ir izcils, ja TV uztur 120 Hz iespēju, tad varēsiet baudīt 40 kadrus sekundē, bet ja nē tad paliks 30 kadri sekundē ar kuriem gan arī pilnīgi var iztikt šāda žanra spēlē, ja gribas baudīt visus grafikas krāšņumus, Protams ir iespēja arī pārslēgt uz stabiliem 60 kadriem sekundē, bet tad jārēķinās ka ray-tracing efekts tiks atslēgts. Spēle ir patiess baudījums un vēlreiz paldies par lielisko loteriju @Eking, kurā izdevās šo spēli iegūt. Attēla apraksts Vēl ir vērts pieminēt spēles lokāciju augsto detalizāciju, visur ir kaut kāda dzīvība un kustība, kas rada patiesu iespaidu par krāšņu pasauli, kura dzīvo savu dzīvi un ar kuru iespējams mijiedarboties spēles ietvaros. Ieroču animācija ir ļoti detalizēta, to redzam arī upgrade izvēlnē. Tādi neskaitāmi dažādi un patīkami sīkumi un detaļas, veido kopējo spēles tēlu un padara to par neaizmirstamu baudījumu. Esmu optimists un uzskatu, ka mūs tuvākajā desmitgadē sagaida ļoti izcils lēciens nākamās paaudzes spēļu kvalitātē un Ratchet & Clank: Rift Apart ir spilgts piemērs, kurš gan noteikti vēl pilnībā neparāda visas jaunās paaudzes konsoles iespējas. Spēle ir MUST HAVE visiem Playstation faniem. Nobeigumā varat iepazīties ar detalizēti IGN apskatu.

Paldies par fiksfiksapskatu! Patiešām pirmā īstā nākamās paaudzes spēle – satur gan ray-tracing, gan skaidras SSD priekšrocības. Man arī jāsaņemas kaut kad vairāk paspēlēt...

@genotsiid vasarā un vēl tik siltā un saulainā ir grūti ilgu laiku pavadīt pie datora un konsolēm, bet nāk rudentiņš un lietutiņš, būs iespējas vairāk. Spēle ievelk, man ļoti patīk. Vēl gan neesmu izgājis. Kā tev Returnal? it kā arī ekskluzīvs un tikai PS5 vai grafikas un iespēju ziņā ir salīdzināmas?

@Goodman2576 Izskatās, ka man drīz būs daudz brīva laika ne tikai rudens dēļ :( Kā apskatā teicu, nelikās, ka Returnal ir patiesa šīs paaudzes spēle, nešķita kārtīgs lēciens no PS4. Domāju, ka spēli varētu arī mierīgi īstenot uz vecākām konsolēm. Jā, istabas lādē ātri, bez loading screen, bet ko līdzīgu jau darīja Metroid Prime 2002. gadā, turklāt datus lasot pa taisno no DVD.