DrejzLVDrejzLVgrupāSasniegumiSasniegumi2023. g. 4. jūl. 09:30labots 2023. g. 5. jūl. 00:21

d4-open-graph_001.jpg

Mini-ieskats Diablo IV

Nu ko, kādu laiciņu nēesmu dalījies ar spēļu progresu, tad nu vakar, pēc nospēlētām 197 stundām, esmu sasniedzis #diablo-iv ilgi gaidīto platīnu, sasniedzot 26/26 Trophies/Achievements.

Man personīgi Diablo IV bija viena no šī gada gaidītākajām spēlēm, kurai veicu Ultimate Edition pre-order, lai spēlētu dažas dienas ātrāk kā parastie mirstīgi, un pat gaidīju plkst. 02:00 launch pēc LV laika, lai spēlētu, bet nu kā jau vienmēr kaut kas noiet greizi un spēlē nevarēja tikt iekšā, bet.... few hours later.. veiksmīgu uzsāku savu Diablo IV ceļojumu.

Kopumā spēle likās fantastiska, sen nēesmu gājis gulēt domādams par Diablo IV un norīta cēlies ar domu par to. Pat spēles - stāsts, gameplay, klases, skilli, bosi, eventi, dungeoni, unique itemi, kas izmaina tavas spējas, cross-play / cross-progression, viss šķita atstrādāts lieliski. Tāpat arī biežais supports/patchi, kas vai nu nonerfo, vai kaut ko uzbuffo, lai spēle būtu balansā neatstāja negatīvu iespaidu.

Tiem, kas nekad nav spēlējuši Diablo sērijas spēles, šis ir lielisks uzsākšanas punkts, kā arī tiem, kas ir Diablo veterāni un zina par ko es runāju, tad šis būs lielisks turpinājums.

Pašlaik paņemšu nelielu pauzi no #diablo-iv un uzmetīšu tam aci atkal jūlija vidū/beigās jo iznāks Season 1, kur vajadzēs spēlet ar jaunu character, lai progresētu sezonā.

Kopumā spēli vērtēju uz 10/10 🍪

Kāds spēlē #diablo-iv uz konsoles? Kāda pieredze?

@linards bez problēmām, spēlēju gan uz Series X gan uz PS5. Protams menedžēt inventory, un targetot konkrētus pretiniekus ir problēma reizēm, bet neskaitot to, ļoti labs experience mani viss apmierināja.

Es spēlēju uz PS5. Nu teiksim šovakar pirmo reizi izmeta networ erroru pie apmēram 45h spēlētām stundām. Bet spēle strādā super uz konsoles. Kontroles ļoti labas. Es varu tikai slavēt spēli :)