SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Strike aprit jau 10 gadi!

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 13. maijs 11:37
Strike aprit jau 10 gadi!

Strike aprit jau 10 gadi!

Atzīmēsim Strike jubileju ar lielisku spēļu izdali


Strike Facebook lapa ziņo, ka mūsu dārgajam Strike aprit jau 10 gadi šī gada 13. maijā. Apsveicu mūs visus ar šo lielo notikumu!

Par godu tam rīkojam konkursu. Kā piedalīties? Jums tikai jāapsveic jubilārs šeit pat komentāros, kā arī jāizvēlas viena no lieliskajām spēlēm. Šoreiz neaizmirsām par PlayStation 4 lietotājiem, jo piedāvājam vienu no labākajiem Sony ekskluzīviem – God of War. Cienīga spēle, lai atzīmētu lapas desmitgadi.

Ja būs vairāki gribētāji uz kādu no spēlēm, veiksim izlozi pēc nejaušības principa. Katras spēles kods tiks dāvināts nedēļu pēc raksta publicēšanas. Raksts tiks atjaunināts ar uzvarētāju sarakstu. Spēļu kodi ir paredzēti PC platformai (Steam), savukārt God of War kods ir domāts PlayStation 4 platformai (ASV reģions). Piezīmēšu, ka nepieciešamības gadījumā svaigu USA kontu var bez problēmām izveidot uz pašas konsoles.

Mēģinājām izvēlēties spēles katrai gaumei, tāpēc ņemiet par labu! Ja gadījumā ir kāds īpašs notikums vai atmiņas, ko atceraties saistībā ar Strike, noteikti padalieties.

Spyro™ Reignited Trilogy (PC)

STREET FIGHTER V (PC)

HITMAN™: THE COMPLETE FIRST SEASON (PC)

DiRT Showdown (PC)

God of War (PS4, USA reģions)

Kodi tiks nosūtīti laimīgajiem, izmantojot Strike privāto ziņu sistēmu tālākai saziņai. Lai veicas!

Atjaunināts 20. maijā. Milzīgs paldies visiem par laba vēlējumiem un apsveikumiem. 10 gadu Jubileja ir nozīmīgs skaitilis.

Prieks turpināt darboties un būt vienā komunā ar tik lieliskiem biedriem. Sekojošas spēles nosūtu privātās ziņās, lai labi spēlējās, draugi:

STREET FIGHTER V (PC) - Suritis

Spyro™ Reignited Trilogy - Homērs

Apsveicu... Liels brīnums, ka viss šis projekts joprojām turas un pamatā pateicoties dažiem lieliem entuziastiem, par ko lielais paldies viņiem. Novēlu visiem turpināt iesākto neskatoties uz nelielo interesentu loku. Attēla apraksts PS. uz spēlēm nepretendēju

Dažādas interneta vietnes ir bijušas, kas piedāvāja info par spēlē, bet reti kura ir izdzīvojusi. Ar katras nākamās lapas parādīšanos rodas arvien lielākas šaubas par tās dzīvotspēju. Arī Strike ir gājis visādi, daudzi noteikti jau zin šo stāstu. Bet lai nu kā ir bijis, bet Strike ir izdzīvojis pirmos 10!

Novēlu šim projekta garu mūžu un jaunus radošus papildspēkus, kas palīdzētu celt Strike. Lai neapsīkst entuziasms entuziastiem! Priekā!

Labprāt iepazīšos ar STREET FIGHTER . Nav sanācis šo spēļu sēriju uzspēlēt.

Ar sievu vienojamies kopiigaa sveicienaa rokaas turot iedomaatu rozju kleepi. Noveelaam draudziigu un atsauciigu lietotaaju pulku, un daudz briiva laika, ko veltiit speeleem, paldies.

Neticami, ka Strike pastāv jau 10 gadus! Es pievienojos šai speļu entuziastu grupai samērā nesen - vien 2016. gadā, taču ceru, ka spēšu šeit pavadīt vēl ļoti daudz laika. Neskatoties uz nelielo prombūtni, Strike atkal strādā pilnā sparā, un tas ir pats galvenais.

Man nekad nebija iespējas uzspēlēt klasiskās Spyro sērijas spēles. Tad nu laiks izmēģināt! Es izvēlos Spyro™ Reignited Trilogy.

Par strike.lv uzzināju, kad sāku strādāt gejmeru veikalā. Precīzāk kā tieši uzzināju, tagad vairs neatceros, bet gejminga komūna tad sāka interesēt kā vēl nekad. Kā nekā par darba tēmu. Pēc dažiem adiem gejmeru veikalu pametu, bet strike.lv - nē. Biju saskumis lapas down periodā. Un ļoti sapriecājos, kad strike.lv atdzīvojās. Es nezinu, kas tas ir, bet ir kaut kas, kas licis strike.lv ieķerties serdē. Novēlu no visas serdes strike.lv augt, attīstīties, plesties resnumā un varenībā un pārspēt Geibu Ņūvelu. Loterijā šoreiz nepiedalos, tikai gribēju kaut ko labu pateikt.

Tāds novēlots apsveikums arī no manis :) Feina lapa <3

ps: uz neko nepretendēju

Prieks par siltiem vārdiem! Spēļu kodi nosūtīti @Suritis un @Homērs. Lai labi spēlējās!