SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Destruction AllStars tiks iekļauta PlayStation Plus

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 26. okt. 22:35
Destruction AllStars tiks iekļauta PlayStation Plus

Destruction AllStars tiks iekļauta PlayStation Plus

PlayStation ekskluzīvā sporta spēle pārcelta, bezmaksas 2 mēnešus


Destruction AllStars izstrādātāji ir nolēmuši pārcelt savas spēles izlaišanu no 2020. gada novembra uz 2021. gada februāri. Turklāt tā divus mēnešus tiks iekļauta abonementā PlayStation Plus bez papildu maksas.

Destruction AllStars ir vienspēlētāja, daudzspēlētāju action un sporta sacīkšu žanra spēle, kas tiks izdota platformai PlayStation 5. Izstrādāji sola drīzumā izlaist jaunu treileri un sniegt sīkāku informāciju par tajā gaidāmo saturu.

Destruction AllStars pirkums tiks atmaksāts, ja ir veikts iepriekšējs pasūtījums, izmantojot PlayStation Store, PlayStation.com vai pasūtīts disks. Spēli tika plānots izlaist 19. novembrī Latvijā. Tās mazumtirdzniecības cena bija paredzēta ap 80 eiro (saskaņā ar videospēļu veikala PSX informāciju).

Manuprāt, spēles iepriekšpasūtījumu apjomi noteica tās pārcelšanu uz nākamā gada februāri un iekļaušanu PlayStation Plus. Visticamāk, ka lietotāji nav gatavi maksāt šādu cenu par piedāvāto produktu. Kādas ir jūsu domas par Destruction AllStars pārcelšanas iemesliem? Vai tas nozīmē, ka spēlētāji nav gatavi maksāt 70–80 eiro par jebkuru PlayStation ekskluzīvu?

Nezinu iemeslus, kāpēc izstrādātāji pieņēma tādu lēmumu, bet, piemēram, es par šādu brīnumu 70 eiro nevēlētos atstāt. Pārāk riskants ieguldījums (ja to tā var nosaukt). Ja AllStars būtu sevi pierādījušas, zināmas sērijas nākamā spēle, tad – cita runa.

Pievienojos @genotsiid viedoklim. Bet 2 mēneši pa velti paspēlēties ir laba iespēja.

@Goodman2576 Es arī piekrītu @genotsiid viedoklim. Būs lieliski iemēģināt šo brīnumu, bet pirkt par šādu cenu, diez vai. Ir daudz labākas spēles, ko izvēlēties.