SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Watch dogs: Legion diska atpakošana

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 29. okt. 22:00
Watch dogs: Legion diska atpakošana

Watch dogs: Legion diska atpakošana

Datorspēle var izraisīt atkarību


Milzīgs paldies un respekts cīņu biedram DrejzLV par diska atvešanu, braucot pa ceļam no darba uz mājām. Tiešām jauki saņemt disku spēles iznākšanas dienā. Tas ir pirkts veikalā PSX. Atvainojos, draugi, tā nav PlayStation 5 konsole, bet tikai standarta versijas PS4 disks.

Ar ko tad ir unikāla šāda Watch Dogs: Legion (PS4) diska versija, salīdzinot ar citām PS4 spēlēm? Tā ir īpaša divu iemeslu dēļ.

Pirmkārt, diska aizmugurē ir uzlīme ar sekojošu ziņojumu: "Brīdinājums! Datorspēle var izraisīt atkarību. Ja radusies atkarība vai citi veselības traucējumi, lūdziet padomu ģimenes ārstam." Tātad hakeru spēle var izraisīt atkarību, bet, visdrīzākais, tas ir vienots standarts un turpmāk uz videospēļu diskiem šāda veida uzlīmi redzēsim ik reizi, pērkot diskus šeit pat, Latvijā.

Otrkārt, Watch dogs: Legion ir pirmais oficiālais PS4 disks, kas atbalsta atjauninājumu uz PS5. Kā redzam, uz diska priekšējā vāciņa ir zīme PS5 Upgrade Available. Turklāt Ubisoft piedāvā bezmaksas atjauninājumu no PS4 uz PS5 versiju.

Līdzīgi ir Xbox One gadījumā: ir pieejams Xbox Series X un Xbox Series S uzlabojums. Vispār ar Xbox One versiju bija nopietnas problēmas, kas varēja pārvērst konsoli par ķieģeļi tādēļ, ka hakeru spēle uzkarsēja Xbox konsoli tik tālu, ka tā tika nodedzināta pēc 6-8 stundu spēlēšanas. Taču nule kā problēma ir atrisināta ar ielāpa izlaišanu uz Xbox.

Tālāk jau ir parādīts disks atvērumā un pievienotās grāmatiņas standarta versijā, kas nerada nekādus pārsteigumus.

Gaidot Watch dogs: Legion apskatu Strike, ir jau pieejami ārzemju Watch Dogs Legion apskati kā no ACG, Skill Up, krievu apskatnieka Jakir un citiem. Jauku jums Watch dogs: Legion spēlēšanu, kas ir izvēlējušies iemēģināt šo hakeru brīnumu!

watchdogslegion [#acg Watch Dogs Legion Team Nemesis/Party Details - This Needs to be in EVERY GAME!

Skill Up Watch Dogs: Legion is an Open World Immersive Sim (And A Pretty Good One) - Review

Ir arī apskats krievu valodā. [#WatchDogsLegion #обзор #Жакир UBISOFT, ВЫ СЕРЬЕЗНО?! Обзор Watch Dogs Legion

Laba ideja ar atpakošanas rakstu :)