SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Take-Two Interactive veic sarunas par Codemasters iegādi

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 7. nov. 15:45
Take-Two Interactive veic sarunas par Codemasters iegādi

Take-Two Interactive veic sarunas par Codemasters iegādi

T2 Interactive visticamāk iegādāsies Codemasters


Take-Two Interactive pašlaik veic sarunas par Codemasters iegādi, kas ir Dirt, F1 un Project Cars sacīkšu franšīzes izstrādātāji. Ja darījums tiks noslēgts, Take-Two pievienos Codemasters savam izstrādātāju pulkam, kurā ietilpst Rockstar, 2K, Private Division un citi izstrādāji. Tā par darījumu var lasīt Take-Two Interactive vietnē.

Take-Two Interactive apstiprina Codmasters iespējamo iegādi.

Preses relīzē Take-Two paziņoja par nodomiem iegādāties visu Codemasters pamatkapitālu. Saskaņā ar paziņojumu presei Codemasters padome plāno ieteikt akcionāriem pieņemt Take-Two piedāvājumu.

"Take-Two uzskata, ka Take-Two un Codemasters kombinācija apvienotu divus pasaules klases interaktīvos izklaides portfeļus, kas ļoti labi papildina Take-Two 2K ​​izdevniecību un Codemasters sacīkšu žanrā," paziņoja Take-Two.

"Turklāt Take-Two uzskata, ka tas var dot labumu Codemasters sniegumā, izmantojot Take-Two globālo izplatīšanas tīklu un 2K galvenās darbības zināšanas publicēšanas jomā, tostarp tiešsaistē, analīzē, produktu izstrādē, kā arī zīmola un veiktspējas mārketingā."

Pašlaik Take-Two pieder vairākas svarīgas franšīzes, piemēram, Rockstar Grand Theft Auto un Red Dead Redemption. Viņiem pieder arī 2K, NBA 2K basketbola franšīzes veidotāji, PGA Tour un Mafia franšīzes veidotāji. Take-Two īpašumā ir arī vairākas mazākas kompānijas.

Take-Two Interactive veic sarunas par F1 un DIRT izstrādātāju Codemasters iegādi par 973 miljoniem ASV dolāru saskaņā ar Reuters.

Starp citu tikko iznāca Codmasters jaunākais veikums Dirt 5 veidolā. Saskaņā ar Metacritic Drit 5 vērtējums ir virs 80 ballēm kritiķu vērtējumā, kā arī virs 8 ballēm lietotāju vērtējumā uz dažādām platformām.