SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Cyberpunk 2077 (Ps4) diska atpakošana

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2020. g. 9. dec. 19:49
Cyberpunk 2077 (Ps4) diska atpakošana

Cyberpunk 2077 (Ps4) diska atpakošana

Iepazīsimies ar Cyberpunk 2077 diska saturu


Cyberpunk 2077 diska saturs

CD Projekt Red ilgi gaidītais projekts Cyberpunk 2077 iznāk uz 2 diskiem gan PlayStation 4 (PS4), gan Xbox One konsoļu izdevumos. Apskatīsim sīkāk spēles diska saturu uz PS4.

Kā zināms, CD Projekt Red ir priekšzīmīgi veidojuši savus iepriekšējos diska izdevumus. Standarta versijas izdevums ir papildināts ar bagātīgu saturu, kas ir CD Projekt Red firmas zīme.

Cyberpunk 2077 (PS4) diska izdevumā ir sekojošs saturs:

  • 2x Blu-Ray diski;
  • Satura apraksts grāmatiņas veidolā;
  • Uzlīmes;
  • Pastkartes;
  • Nakts pilsētas karte;
  • Digitālie labumi (pagaidām neskatījos, kāds tieši saturs ir iekļauts);
  • Apsveikums no CD Projekt Red komandas un informatīvā lapiņa par CD Projekt Red veikalu.

Kaste ir pabieza, ko varam aplūkot zemāk.

Tālāk ir aplūkojams diska aizmugurējais vāciņš.

Tālāk attēlā ir parādīts disks pa kreisi, vidējā augšējā daļā ir kartona pastkarte, labajā augšējā stūrī – attēlota karte, zemāk labajā pusē ir Cyberpunk pasaules bukletiņš, un pa vidu apakšējā pusē ir parādīts diska kartona vāciņš.

Tālāk zemāk aplūkojams disks augšējā pusē, kreisajā zemakajā pusē ir informatīvā lapiņa par veikalu, pa vidu apakšējā pusē izvietotas uzlīmes, un labajā pusē ir sveiciens no CD Projekt Red.

Night City karte ar sešiem reģioniem attēlota zemāk.

Cyberpunk 2077 instalācijas nianses

Ar diska saturu daudzmaz esam iepazinušies. Lai uzinstalētu spēli, ir nepieciešams uzstādīt saturu no datu diska un nobeigt uzstādīšanu ar spēlējamās daļas disku. Diska saturu uzinstalēju uz PlayStation 5 (PS5) konsoles.

Kā redzams zemāk attēlā 1.0 versija ir 56 GB apjomā.

Pamata diska satura apjoms un atjauninājuma uzstādīšana attēlota zemāk.

Versija 1.02 aizņem aptuveni 109 GB diska vietas. Spēle atbalsta angļu, krievu un poļu valodu. Papildus var uzstādīt, teiksim, krievu valodas paku, kas aizņem ap 4,5 GB diska vietas.

Jāsāk tik spēlēt Cyberpunk 2077

Ar spēli noteikti iepazīšos un došu godīgu apskatu, vai viss ir tik tiešām slikti saistībā ar lielo kļūdu daudzumu, kā vairums apskatnieku atklāj. Disku esmu pircis par savu naudu un neesmu pakļauts embargo noteikumiem no CD Projekt Red puses.

Kā zināms, visā pasaulē apskatnieki saņēma PC versijas disku, kas ir labākā no pieejamajām versijām. Līdz embargo beigām, 9. decembrim, neviens īsti neapskatīja konsoļu versiju. Man atliek tik izbaudīt jaunāko CD Projekt Red gara darbu. Pirmās dienas atjauninājums jau noteikti neglābs tekošo versiju, bet tikai salabos galvenās kritiskās kļūdas.

Skaists box, citiem būtu jāņem piemērs no CDPR

@Eking kā ir ar spēlēšanu uz PS4. Šķiet ka slikti optimizēta, spriežot pēc interneta apskatiem gandrīz jādomā ka šīs spēles izdošana uz vecās paaudzes konsolēm ir bijusi kļūda?!

@Goodman2576 Es spēlēju uz PS5, bet tāpat tā ir PS4 versija ar 60 fps. Ļoti daudz kļūdas, patstāvīgi restarti, spēli vēl vismaz vajadzēja slīpēt savus 3-6 mēnešus. CD Projekt Red reputāciju ir zaudējuši. Nu vajadzēja viņiem izlaist projektu tikai uz PC un nākamās paaudzes konsolēm. Apskatu arī izveidošu.

@Eking CD Project Red reputācijas kritums tieši atspoguļojas akciju vērtību kritienā :(... Lai gan apskatnieki kopumā spēli kā tādu vērtē diezgan labi...

@Goodman2576 Tas gan, apskatnieki vērtē pozitīvi tieši PC versiju. Redzēsim vēl visādus brīnumus saistītus ar Cyberpunk 2077 un CD Projekt Red reputācijas spodrināšanu.