SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #1

Goodman2576Goodman25762020. g. 28. febr. 16:29
KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #1

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #1

Rakstu sērija par to ko spēlēsim un spēlējam nedēļas nogalēs un ne tikai !!! Papildināts ar rezultātiem :)


Labdien visiem. Mēģināšu iedibināt diskusiju rakstu sēriju par to kādas spēlēs mums ir aktuālas un kuras spēlējam nedēļas nogalēs. Skaidrs ka spēlējam ne tikai nedēļas nogalēs, bet tā kā laika ir vairāk tieši brīvdienās tad izvēlējos diskusijai šādu nosaukumu un centīšos katru nedēļu nopublicēt īsu rakstiņu ar saviem spēlēšanas plāniem un aicinu arī citus dalīties ar to kādas spēles ir aktuālas konkrētajā brīdī.

Tātad ko tad es domāju spēlēt šajā nedēļas nogalē:

  1. Esmu aizrāvies ar HALO: REACH uz PC, kas ir pirmais remasters HALO Master Chief kolekcijā. Jāsaka ka esmu patīkami pārsteigts par remāstera kvalitāti un tā kā esmu 8. līmenī no 12 tad ir doma pabeigt. Vienspēlētāja režīms ir pabeigts, ar nepacietību gaidu nākamo remāsteru sērijā Halo Combat Evolved - kaut kad drīz jau būs!

  2. Mortal Kombat XL; Mortal Kombat 11 [abi PC] un InJustice 2 [PS4]. Jā jā jā, pat nezinu kas mani atgrieza pie fihtingiem, laikam Hypertown apmeklējums, kur paskatījos kā uz TV dzīvajā izskatās MK11 un kaut kādā apmātībā, atgriezies mājās, to iegādājos + beidzot ir normālais gamepad priekš PC (XBOX ONE X versija), vai vienkārši vēlme papildināt izieto spēļu kolekciju. Protams spēlēju uz very easy līmeni, jo pašā saknē gamepada nomocīšana un nervu pārbaude spaidot visas pogas vienlaicīgi ļoti ātri noved izmisumā :))))) XL Final bosu vēl neizdevās pieveikt... Injustice 2 gan ir visi sakauti un nu jāmēģina Multivers un Online režīmi; MK11 drusku padzinu uz priekšu...

  3. NIOH 2 demo for PS4, ceru ka izdosies, jo ir izsludināts, ka no šodienas plkst. 22:00 līdz 1.martam būs pieejams demo ar 3 līmeņiem. Droši vien spēles grūtība nokaitinās mani jau pirmajā pusstundā, līdzīgi kā pirmā daļa un Bloodborn, bet jāizmēģina tik un tā. Paspēlēju nedaudz vairāk kā pusstundu, nu nav šī SOULS tipa spēles man pa spēkam. Kopumā jau šķiet interesanti, bet nu tai brīdī kad pēc samērā sarežģīta cīņu procesa, tevi atsviež pamatīgi atpakaļ un katru reizi nomirstot atkal jāsāk viss no pēdējā save. Tas nogurdina un tracina. Kā jau teicu man nav tik daudz laika lai šo izturētu, bet faniem gan jau patiks.

  4. Klasiski jāizbrauc 1-2 trases GRAN TURISMO SPORT... tā tāda rutīna paspēlēt tik ilgi lai iegūtu daily car :) Klasiski arī abas dienas nobraucu pa dažām trasēm. Februāra updeits piedāvā trīs jaunas mašīnas un attiecīgi dažas jaunas sacīkstes jau esošajās trasēs. Šī ir spēle pie kuras var atgriezties jebkad. Vienīgais mīnuss ir skaņu celiņš, kurš ir stipri par īsu, vairāk dziesmu, vairāk :)...

  5. Jāpamēģina arī INDIVISIBLE, tā ir indie 2D platformene un arī no XGP svaigākajiem piedāvājumiem - tikai nočekošu kas tas ir. Indiešu ANIME stila 2D platformene, kas nedaudz aizrauj. Spēles fons ir skaisti izzīmēts 3D multeņu stilā. Indiešu ražojums un tematika. Godīgi sakot pat nedaudz aizrāva. Viss process samērā vienkāršs un saprotams, bet protams kaut kādā brīdī arī drusku apnicīgs. Kaut kur atgādināja vecos labos laikus kad 2D platformenes bija ikdiena :) [SEEEEEGA]

  6. Nedaudz jāpaturpina Wolfenstein: Youngblood, kuru nesen ieguvu kā XBOX Game Pass for PC abonementa spēli, bet tā ir opcija. Godīgi sakot paturpināju tikai tāpēc, ka biju te ierakstījis, ka uzspēlēšu. Vienu līmeni paturpināju, izspēlēju un viss, no comments just shoot-n-run

Vēl pieminēšu, ka iekritu uz reklāmu, un pamatīgi aizrāvos ar WEB spēli Game Of Thrones Winter is Coming. Singapūrā izstrādātā MMO WEB Fermas tipa spēle. Bet nu tik smalki un detalizēti, un diezgan sarežģīti, ka bija jāpatrenējas. Galu galā arī gana smuki viss izskatās, WEB spēles sen nebiju uzspēlējis un šī pirmajā mirklī piedāvāja interesantu modeli. Kā jau ierasts jākonstruē celtnes pilsētā, jāattīsta zinātne, jārekrutē armija, jābūvē aizsargmūra elementi, tas viss jāapgreido. Vēl ir pūķis, kā tāds tamagoči, kas jāaudzina un jābaro utt.. Ir komandieri, kas iemieso GOTR galvenos varoņus - kuri arī jāapgreido un jāvirza cīņās. Nepārtraukti jāatver visādas lādes ar dārgumiem, var paātrināt laiku ar speciāliem skroļļiem. Un kā jau ierasts sākumā viss attīstās ļoti ātri, līdz vienā brīdī nepieciešamais laiks kļūst tik garš, ka saprotat šīs spēles patieso būtību - iekasēt no jums naudiņu par maģiskiem kristāliem ar kuriem varat iegādāties visādus bonusus, t.sk. laika paātrinātājus. Kopumā tomēr ir interesanti, un es kādu brīdi pasekošu spēlei līdzi tajā piedaloties... pat iztērēju jau 8 EUR... :) BRĪDINĀJUMS - VERY ADDICTIVE GAME IMHO....

Es pat sāku streamot TWITCH :)))).. lai gan pieņemu, ka neviens tā arī īpaši neskatījās, bet tas jau nekas... galvenais ka esmu atzīmējies :)))))

Un kā jums gāja ar spēlēšanu?

Laba rubrikas ideja @Goodman2576! Bieži ārzemju blogos esmu redzējis šādas aptaujas, interesanti palasīt, ko katrs spēlēs. Man personīgi nav tādi Napoleona plāni. Tātad mani brīvdienu plāni ir pavisam vienkārši. Vēlos sākt spēlēt Darksiders Genesis. Vieglā režīmā uzspēlēt Forza 4 Lego papildinājumu un, iespējams, uzspēlēt platformeri Foxy Land 2. Pirmā Foxy Land daļa tīri labi patika.

Tā kā man tā laika ir tik cik ir un šim hobijam pamaz laika atliek,tad plānā ir nedaudz padzenāt Mad Max pa smilšaino pasasuli, pieveikt kādu misiju iekš Battlefield Bad Company 2 un iepējams vēl nedaudz Assassins Creed 4. Zinu,vecas spēles, bet jāpiebeidz tas, kas iesākts.

@Eking Paldies, ceru ka rubrika patiks un varēsim dalīties savos iespaidos. Darksiders Genesis noteikti arī kaut kad pamēģināšu, šķita gana interesants hack-n-slash. Forza 4 es kautkā iesāku, bet laika trūkuma dēļ tā nopietni neizspēlējos, gan jau arī būs jāatgriežas kaut kad... :)

@Goodman2576 Jā, noteikti daudziem patiks rubrika, tik tiešām laba ideja! Man kaut kā patika Darksiders Genesis treileris, kas savā veidā atgādina Diablo. Es runāju par Forza 4 papildinājumu sauktu par LEGO Speed Champions, kas izveidots Lego stilā, nevis Forza 4 pamata spēli. Man Lego spēles kā tādas īsti neaizrauj, taču Forzā Lego klucīši un braukšana Lego pasaulē ir izveidota burvīga.

@Suritis Mad Max man ļoti patika, izspēlēju 100%, manuprāt šī spēle palika nepelnīti bez pietiekami lielas uzmanības. Vecākām spēlēm nav ne vainas, man arī vesels čemodāns kas vēl jauzspēlē :)))) bet kā tu saki laika ir tik cik ir :)...

Nioh 2 visas brīvdienas. Jo vairāk reizes mirstu nost, jo lielāka spītība piebeigt kārtējo bosu.

Brīvdienās spēlēju šādas spēles, par ko iepriekš arī ziņoju:

  • Darksiders Genesis. Krāšņa hack-n-slach spēle, kas nepavisam nav Diablo kā iepriekš domāju. Tajā ir tik daudz un dažādas mehānikas, ir ko mācīties un apgūt. Tā jau patīk, ir arī dažādi forši bosi, kā arī daudz platforminga elementi un neskaitāmi papildus uzdevumi, ko izpildīt. Esmu spēles sākumā vai sāku 4. nodaļu. No kaitinošām lietām, Strike un War varoņu balsis ir ieskaņotas kā atbalsis, kas ir diezgan nebaudāmi. Starp citu Darksiders Genesis var spēlēt ari lokāli co-op režīmā.

  • Forza LEGO Speed Champions paspēlēju kopā ar dēlu, bija forši pabraukāt. Pārsteigums, ka Lego pasaulē var braukt ar standarta Forza mašīnām. Sākumā bija grūti saprast kā pārslēgties starp Forza un Lego pasaulēm un atpakaļ.

  • Foxy Land 2. Kārtīgi sakaitināja spēle, viegla platformera vietā dabūju pamocīties. Platforminga elementi nebija diez ko precīzi izveidoti. Atšķirībā no pirmās daļas, ir ieviesti pat bosi. Ar vilka bosu sanāca diez ko pacīnīties, kas savā veidā niansēts ar dažādiem trikiem. Viens sitiens un lapsiņa beigta, taču vilka bosu piebeidzu. Vairs nekādu Foxy Land 2.

Tā turpināšu nesteidzīgā režīmā spēlēt Darksiders Genesis.

Laba ideja rakstiem. Sen nebiju veselu svētdienu veltījis gandrīz tikai spēlēm. Visas Switch versijas. Tātad:

  1. Ori and the Blind Forest – izgāju demo, ļoti iepatikās vizuālais stils un atjautīgais Metroidvania process. Drīz grūtības pakāpe tika uzgriezta ne pa jokam. Pamatīgs pārbaudījums abu īkšķu precizitātei un atmiņai. Labi, ka var saglabāties gandrīz jebkur. 27 % izieti. Pagaidām neturpināšu.
  2. Gear.Club Unlimited – par šo jau runāju jaunākajā podkāstā. Klausījos fonā visādas interneta diskusijas un nobraucu vairākus kausus ar kategorijas A mašīnām. Nav slikta spēle, laika nosišanai adekvāta, bet braukšana nav pati spēcīgākā – kā reiz minēju, saķeres zuduma gadījumā jocīgi reaģē. Regulāri jāizmanto GRID stila laika attīšanas paņēmiens, lai atkal un atkal mēģinātu pieveikt tos pašus līkumus.
  3. Asphalt 9: Legends – paspēlēju 10 min, sapratu, ka nu tā ir kļuvusi ārkārtīgi garlaicīga. Par to man prieks.
  4. Road Redemption – ar šo aizrāvos visvairāk. Tiku līdz otrās zonas bosam (bosenei? Sieviete). Spēle, kas man vienlaikus ļoti patīk un riebjas. Grūti darīt 4 lietas tajā pašā brīdī. Ir jāstūrē, jāatkaujas no pretiniekiem, jāizvairās no pretimbraucošās satiksmes un vēl manuāli jātēmē, lai nošautu galveno nelieti. Spēles sadalījums pa līmeņiem izraisa atkarību. Noteikti turpināšu arī šovakar.
  5. Crash Team Racing: Nitro-Fueled – paspēlēju karjeras režīmu. Grūtības pakāpē Normal nekas nav normāli. Pretinieki ir nežēlīgi. Pēc Mario Kart grūti pierast pie jocīgā drifta mehānisma. Laba skaņa, smukas trases, bet negribu šo pagaidām aiztikt.