SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #5

Goodman2576Goodman25762020. g. 27. marts 18:10
KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #5

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #5

Atjaunots Svētdienas vakarā!

Turpinās Koronavīrusa (HUYOVIDA) izraisītās papildus brīvdienas. Pēkšņi ir tik daudz laika, ka pilnīgi nezinu ko spēlēt.


  1. Nu tad tā jau šodien sākšu ar Humble Just Drive pakas izmēģināšanu un vispirms Asseto Corsa tad Nascar HEAT 2, tad WRC 7 (jau gan ir uz PS4 spēlēts) tad MotoGP 15, tad drusku MXGP un nobeigumā nedaudz DIRT 4.

Asseto Corsa – Mēģinājums radīt autentisku autosacīkšu simulātoru, bet pietrūkst kaut kāda odziņa kas to padarītu īpašu. Mašīnas glītas, bet trases vizuālais ne ar ko īpaši neizceļas – drusku garlaicīgi.

Nascar HEAT 4 – Drusku paapļoju pa ASV ovālu trasēm. Tīri pieklājīgs NASCAR simulators. Priecē, ka ir karjeras iespējas, jāsāk ar zemāko līgu un driftīgām trasēs bez asfalta seguma un dīvainos auto, bet kopumā šī 2019.gadā izdotā spēle ir gana kvalitatīva. Noteikti atgriezīšos lai pabeigtu sezonu un pretendētu uz dalību augstākas raudzes NASCAR sacīkstēs.

WRC 7 – Šis ir 2017.gadā izdots oficiālā Pasaules rallija čempionāta simulātors. Man ļoti patika vadāmība un kopējā sajūta trasē, daudz labāk nekā DIRT 2 rallijā. PC versijā izskatās krietni labāk nekā uz PS4. Paskatījos ka WRC 9 iznāks jau septembrī un solā vēl labāku grafiku un divus papildus rallija posmus, diemžēl Kurzemes rallijs pagaidām netiek iekļauts.

**MotoGP 15 – kā jau skaitlis spēles nosaukumā ziņo, tā ir izdota 2015.gadā un attiecīgi neko īpašu no tās negaidīju. Veltīju aptuveni 15 minūtes lai saprastu ka moto sacīkstes mani neaizrauj, atcerējos Bezcerīgo podkāstu un @genotsiid pieminēto spēli TT ISLE OF MAN un apkaunojošo krišanu no motocikla. ** MXGP – Šī ir 2014.gada spēle, motokrosa simulātors ar LV trasi Ķegumā un LV komandām, neskatoties uz to ka 4K izšķirtspēju izvēlēties nav iespējams spēle izskatās tīri ciešami un spēlējas saprotami. Patiesība ir tāda, ka mans dēls tā aizrāvās ar šo spēli, ka nolēmām iegādāties jaunāko MXGP 19. Par 23 Eiro HRKgames.com to arī ieguvām. Spēle vizuāli izskatās lieliski, spēlējas patīkami un ir LV Ķeguma trase un arī Pauls Jonas. Dēls visu Svētdienu ir pavadījis ar šo spēli.

DIRT 4 – labi pazīstams rallija simulātors, daudz jau spēlēts uz PS4, tagad 4K izšķirtspējā un 60FPS, sajūtas ir ļoti patīkamas, lai arī spēle jau gandrīz 3 gadus veca.

Šādu autosacīkšu ietekmēts atgriezos arī pie GRAN TURISMO SPORT un DRIVECLUB, runājot par pēdējo, labu laiku to nebiju aizticis. Tomēr joprojām spēle izskatās ļoti krāšņa, lai arī izspiež tikai 30FPS, ko pēc GTS uzreiz var ļoti labi pamanīt. Tomēr auto un trases ir kvalitatīvas, un pats galvenais kas nepieciešams arkādes sacīkstēm, tā ir ātruma sajūta un to spēle lieliski piedāvā sajust. Uzspēlēju arī papildinājumu ar motocikliem un te nu jāsaka ka arkāde man iepatikās. Zvērīgs ātrums ar moci, lietū, pustumsā, nu tas ir kaut kas fantastisks, nepelnīti piemirstas arkādes auto/moto sacīkstes, kas kopš 2014.gada it nemaz nav zaudējušas šarmu.

  1. XGP jaunpienācēju tests - POWER RANGERS Battle For The Grid - jūtu ka būs mēsls, bet jāpamēģina, Bleeding Edge - nedaudz redzēju kā dēls BETu kapāja, nekas jauns bet varoņi izskatās CyberPuncīgi un savādāki kā citās MP shootemup spēlēs, visbeidzot Astrologaster - komēdija Šekspīra Londonā..... :)))

Power Rangers – tikai šī universa fanātiskākajiem cienītājiem, nu totāls kraps, nav turpmākas pieminēšanas vērts. Bleeding Edge – pagaidām neizdevās atrast laiku. Astrologaster – viena no tām dīvainajām spēlēm. Interesanti ka kvalitatīvi veidota, bet noteikti ne plašam spēlētāju lokam domāta. Tādā Monty Python stilā, saistīta ar astroloģiju un pareģošanu. Un koris ir iedziedājis sižeta tekstu, kas ir amizanti.

  1. Devil May Cry 5 - jāatgriežas pie kvalitatīva produkta un interesanta stāsta.

Dažas misijas izietas, noteikti spēlēšu vēl un vēl, ļoti iepatikās. Drusku dramatiski gan jāspiež visas pogas kauju laikā, bet iepraktizējoties noteikti izdosies labāk 😊.

  1. Halo CE - būtu kaut viens līmenis jāiziet.

Pagaidām neesmu atradis laiku.

  1. neiztrūkstoši kādu laika devu būs jānoziedo CSR2 un GOT WiC

CSR2 minimālā programma, GOT WiC līdzīgi, un nu jau ir iestājies moments kad būvju upgreids un zinātnes attīstīšana prasa pat vairākas dienas un tomēr joprojām noturu interesi.

Vēl sērfojot pa savu PS4 spēļu arhīvu, uzdūros sen iegādātai spēlei The Journey. Atceros, ka pa lēto biju iegādājies kaut kad sen šo spēli triple pakā kopā ar divām citām līdzīgām noskaņas arkādēm. Nu tad nolēmu šoreiz uzspēlēt un dažās stundās arī izgāju šo jauko un emocionālo spēlīti. Vienkārša mehānika, brīnišķīga mūzika, lieliska krāsu un gaismas izmantošana noskaņas sasniegšanai, pat neticas, ka spēlē tikusi izdota gandrīz 10 gadus atpakaļ 2012.gadā uz PS3 platformas. Uz PS4 gan tā izdota atkārtoti 2015.gadā. Šīs spēles ietekmē nedaudz paspēlēju arī RIME. Forši ka ir spēlītes pie kurām mierīgi var atgriezties pēc vairākiem gadiem :)...

Ļoti ceru rīt uzcept gaļu beidzot, atklājot silto sezonu, lai gan jau svētdien sola atkal aukstumu, tomēr viena iespēja izbaudīt saulīti būs tieši sestdien. Gaļa ir iepirkta, ogles arī... viss būs... un nekāda KORONA neiztraucēs.

Gaļu uzcept izdevās, sestdienas saulītē pasildīties arī. Svētdienas rīts jau sagaidīja ar sniegu 😊. Kā Jums labi veicies ar spēlēšanu ?

Domāju spēlēt Animal Crossing (Animal Planet), cerams, ka sanāks beidzot uzspēlēt FFXIV, ko esmu atstājis novārtā sakarā ar nelielajiem remontdarbiem dzīvoklī. Spēlēšu arī pa kādam vecākam Ubisoft brīnumam, ieskaitot Anno 1800 un Watchdogs 2.

Plānoju spēlēt daudz PlayStation VR un kaut ko no ikdienas laika kavēkļiem, tātad neuzsākt neko jaunu.

Beidzot iziet līdz beigām Ori and the Will of the Wisps. Pārējais pēc sajūtām. Es arī atklāšu beidzot šašliku sezonu līdzīgi kā minēja @Goodman2576.

Uzpēlēšu Road Redemption un My Friend Pedro arī jāpamēģina.