SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #2

Goodman2576Goodman25762020. g. 6. marts 19:28
KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #2

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #2

Turpinu iesākto, mēģinot saprast ko plānojam spēlēt sekojošajās brīvdienās un ne tikai ! Finalizēts pirmdienas rītā !!!


Tātad šajās brīvdienās plānoju uzspēlēt sekojošas spēlītes:

  1. Halo Combat Evolved Anniversary. Faktiski jau iemēģināju vakar. cik saprotu šī ir pati pirmā HALO spēle, kuru oriģinālā izveidoja Bungie studija Microsoft 360 konsolei. Ņemot vērā šo faktu grafiski spēle protams ir švakāka nekā Halo Reach, kura HALO universa stāsta hronoloģijā ir pirmā FPS spēle. Tomēr 4K izšķirtspēja un 60 FPS glābj situāciju. Pagaidām nav izdevies uzspēlēt jo juniors ir okupējis PC, atgriežoties pie Farcry New Dawn, kas lika man atcerēties, ka joprojām neesmu pabeidzis FarCry4 un nemaz neesmu uzsācis piekto daļu un New Dawn ... būs nākamnedēļ drusku jāuzspēlē. Tā arī neizdevās tikt pie HALO dators palika okupēts līdz vakaram :)

  2. Jāpamēģina viena XGP PC jaunpienācēja šonedēļ, kā The Lords Of The Rings Adventure Cards Game. Pārsteidzoši laba kāršu spēlē, šķiet no visām iepriekš mēģinātajām pagaidām mani ieintriģēja visvairāk. Iespējams ka LOTR universs dod savu, jāpiemin ar labi ieskaņotās balsis, noteikti vēl atgriezīšos.

  3. Protams atkal kāda trase Gran Turismo sport jāizbrauc. Pāris sacīkstes novinnētas un vismaz priekš sevis esmu sasniedzis nozīmīgu Milestone - 200 uzvarētas sacīkstes. Spēle gan nekādi mani neatalgo par šo sasniegumu :). Arī svētdien divas sacīkstes vinnētas, pamazām piepildu pirmo mērķi - nobraukt visas trases, bet vēl gana daudz jābrauc.

  4. Tikko rakstot atcerējos, ka tā arī neesmu izspēlējis COD Modern Warfare Single Player kampaņu, būs jāatgriežās. Augstāk minētās PC okupācijas dēļ neesmu pieķēries :). bet šī situācija ļāva man papētīt ko sen neesmu spēlējis savā PS4 bibliotēkā. Mēģināju atgriezties pie The Last Guardian, bet sapratu, ka esmu pilnībā aizmirsis spēles diezgan sarežģīto mehāniku un nācās mest mieru. Tomēr Life is Strange mani kaut kā paralizēja, un izspēlēju pirmo epizodi. Šķiet šī ir viena no tām spēlēm kuru var spēlēt ērti atlaižoties dīvānā pietiekami tālu no ekrāna, kā tādu interaktīvu seriālu. Nav nepieciešamības iespringt un saskatīt smalkās grafikas detalizāciju, toties var baudīt lielisku emocionālu pusaudžu dzīves stāstu, ar fantastikas elementu.

  5. Pēc pusstundas sapratīsim, kas ir šā mēneša Humble Choice speļēs, droši ka būs kaut kas izmēģināšanas vērts. Tad arī rakstu papildināšu. Izrādās HumbleChoice abonements man ir beidzies, bet šā mēneša relīze mani nepārliecināja atjaunoties... Pagaidām iepauzēju.... Protams trīs spēles kopumā noteikti ir 18 EUR vērtas, bet tā kā Mans Draugs Pedro man jau ir un Rollercoasteru planēta mani neinteresē, tad F1 2019 nav pietiekams iegansts atjaunoties. Pārējās Indie spēles arī šoreiz nav īpašas uzmanības vērtas.

Sestdienas vakaru pavadu ar pagājušā nedēļas nogalē atklāto WEB spēli GOTR Winter is Coming. Viss notiek arvien lēnāk, bet lielās dažādības un iespēju dēļ vēl nav apnicis. Redzēs cik ilgi noturēšos spēlē. Arī svētdien laiku pa laikam uzspēlēju, sāk kļūt par ikdienas ieradumu, kā ar CSR 2 spēli.

Nu kā tad jums gāja brīvdienās ar spēlēšanu?

Turpinu “grauzt” Nioh 2. Apskats pēc kādas nedēļas.

Domāju pamēģināt Rainbow Six Siege free weekend. Tāpat jāsāk beidzot apskatīt Snack World. Pamatā gan tomēr turpināšu FF XIV. Sen neesmu uzsēdies MMO tik ilgi.

Domāju pamēģināt Plants Vs. Zombies: Battle for Neighborville izmēģinājuma versiju.

Noteikti jāsāk spēlēt Super Mario Maker 2. Plānoju turpināt pamazām šķērsot finiša līnijas Gear.Club Unlimited. Laikam Outlast 2 arī jāpaspēlē. Ir garš backlog, bet šobrīd negribas uzsākt neko jaunu.

Nu ko, izdevās šo to paspēlēt brīvdienās:

  • Plants Vs. Zombies: Battle for Neighborville. Jūtams, ka tas ir uzlabots Plants Vs. Zombies: Garden Warfare 2 ar jaunu karti. Tēli ir nedaudz uzlaboti kā pupa, dadzis un daudzi citi. Kopumā jaunākais dārziņš spēlējās labi bez aizķeršanām. Taču jaunākais PvZ jūtās vairāk kā papildinājums jau zināmām daļām. Pagaidām man nav argumentu, lai iegādātos jaunāko PvZ daļu pa 20 euro.
  • Forza 4. Vairāku stundu izbraucieni kopā ar dēlu. Forza kā vienmēr priecē. Izbraucu arī vienu garāku trasi un patīkami redzēt arī genotsiid līderu sarakstos. Viena Gauntlet trase bija baigi labā uz 12 minūtēm, izdevās lielisks brauciens, ko sanāca izbraukt bez kļūdām un pirmā vieta. Nevilšus arī nopelnīju 40G punktus.
  • Dragon Ball Z: Kakarot. Spēlēju End game aktivitātes kā papildus misijas, recepšu sastāvdaļu meklēšana, drakona bumbu meklēšanas, resursu vākšana apkārtējā pasaulē, treniņi, daudz kaušanās un varoņu līmeņu uzlabošana. Neticami, bet Kakarot papildus aktivitātēs nospēlēju savas 7 stundas un tā bija galvenā brīvdienu spēle. No spēles uzlabojumiem versijā 1.05 ir ieviesta jauna pretinieka aizsardzības uzlaušanas opcija (break) ar papildus animāciju, kas izskatās pat ļoti labi.