SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #6

Goodman2576Goodman25762020. g. 3. apr. 16:50
KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #6

KO SPĒLĒSIM BRĪVDIENĀS? #6

Atjaunots Pirmdien. Turpinu ieskatīties savos brīvdienas spēļu plānos un ceru, ka padalīsieties arī ar saviem.


  1. Turpinu palēnām dzīt uz priekšu Devi May Cry 5. Ļoti patīk stilistiskais piegājiens, grafika ir izcila, īpaši jāpiezīmē kā ir atveidoti personāži. Hmm meitene NICO vien ir ko vērta :)... (sanākusi labāk par tās reālo prototipu dzīvē Emīliju Badori, bet nu tas ir tikai mans viedoklis). Pati spēle protams ir totāls hack,slash, shoot em in the face up and down, bet tā tāda arī ir domāta. Lieliski nostrādātās stāsta scēnas starp misijām padara spēli patiešām baudāmu.

Nedaudz paspēlēju, joprojām patīk. Cik saprotu tad spēlē ir 21 līmenis, līdz ar to pilnīgi nav kur steigties :) esmu pusē !!!

  1. Trine 4, nesen pievienots EA Origin Access spēļu katalogam. Šarms nav zudis, mierīgi var konkurēt ar Ori, grafikas krāšņuma ziņā + puzles kas jāatrisina vismaz pagaidām nav ne par vieglu, ne par grūtu.

Neizdevās paturpināt, jo manu laiku neplānoti nozaga Wolfenstein The New Order, ko nejauši palaidu YoungBlood vietā. Un sapratu ka 2014.gada spēle ir tīri paspēlējama arī šodien 4k izšķirtspējā, pie kam esmu šo seriālu palaidis garām un tagad ir doma tomēr pieķerties un paspēlēt. tomēr ļoti atgādina vecos labos laikus :). Papildus motivāciju dod arī TV seriāla The Man in the High Castle skatīšanās.

  1. Beidzot ir doma pabeigt COD Modern Warfare, pēc iesprūšanas misijā, kur ar mīnmetēju jāiznīcina "neredzamais" teroristu auto, vairāk neesmu spēlējis. Joprojām uzdodu sev jautājumu, kā var izdot AAA spēli zinot, ka ir šāds gļuks, un nemēģināt ar plāksteri to novērst...

Pabeidzu vienspēlētāja režīmu, un pat pamēģināju divas misijas Co-op multiplayer, jo itkā tas esot spēles vienspēlētāja režīma stāsta turpinājums. Jāsaka ka šāds co-op man tīri labi gāja pie sirds, lai arī starp četriem spēlētājiem biju totāls noobs ar savu Tier līmeni 23, tur vidēji pieslēdzas spēlētāji ar 100+... bet bija FUN.

  1. Dažādas autosacīkšu spēles. Joprojām priecājos par WRC7, arī DIRT 4, Nascar Heat 4, Project CARS 2 ir sarakstā. Protams pie iespējas Gran Turismo Sport .

Viss tika pabraukts pa druskai, rallijs ar 60 fps ir lielisks, un beidzot izbraucu arī vienu riktīgu NASCAR sacīksti ar 32 auto trasē vienlaicīgi.

  1. Control uz PS4 noteikt paturpināšu, kopumā patika sižets un izpildījums. Neizdevās paturpināt jo bija ar dēlu jāspelē Little Big PLanet un Playlink spēles (That`s you; Knowledge is power; Melbits) .... divatā ir FUN

Kā jums veicās ar spēlēšanu un akmeņu lasīšanu :) ?

Nedēļas nogale veltīta trijniekiem - RE3 un Ride3.

Spēlēšu Persona 5 R, Animal Crossing (Planet) un [REDACTED IN ACCORDANCE WITH A BINDING NDA]. Ja būs kāds, ar ko spēlēt kopā, varbūt arī Warzone. Par Persona 5 R un [REDACTED] kaut kad taps apskats.

Šodien atnāca diski - Persona 5 Royal un Resident Evil 3. Gaidīšanas svētki beidzās un jāsāk tik spēlēt! Plus plānā vēl viena neierasta spēle.@Marex.K un @Fen Laba spēļu izvēle brīvdienām! @Goodman2576 Interesēs Tavs viedoklis par Devi May Cry 5, kad iziesi spēli, kā arī domas par pēdējo bosu. Man, piemēram, COD Modern Warfare nebija gļuku ar teroristu auto, bija jāspēj paredzēt tā trajektorija un virziens. Izgāju COD Modern Warfare uz Veteran bez īpašām problēmām.

@Eking Man gan nācās meklēt risinājumu youtube, jo 3 reizes pārspēlējot nekas nemainījās, bet finālā skaidrs kur bija jāmērķē lai līmenis noslēgtos... Es gan spēlēju normālo grūtības pakāpi - negribas iespringt, vairāk patīk sižetu noskatīties izejot spēles... Par DMC5 noteikti padalīšos iespaidos.

Vakar iesāku motobraukšanas simulatoru Ride 2. Aizņēmos to no interneta (neprasiet, ko tas nozīmē!), lai saprastu, vai patīk un vai atstāt 20 mārciņas par sērijas jaunāko daļu, kam PSN šobrīd ir īpaši liela atlaide. Uzklausot citu ieteikumus, nelietoju gandrīz nekādu braukšanas palīdzību, bet pretiniekus uzliku zemākajā grūtības pakāpē. Brīnumainā kārtā nemaz pastāvīgi nekrītu nost no transportlīdzekļa un bieži finišēju labāko trijniekā. Tas, protams, ir ar salīdzinoši mazjaudīgiem motocikliem. Pagaidām patīk, bet jāpaspēlē vēl pirms Ride 3 iegādes. Runājot par PS VR, jāiesāk Separation un Paper Beast, bet vispirms gribu saņemties un uzrakstīt vienu apskatu. Protams, nekur nepazudīs arī ikdienas spēles.

Šīs brīvdienas veltītas vienai no nepatīkamākajām spēlēm. Akmeņu lasīšanai. Vakaros ja sanāks laika, tad Game of Thrones varētu paturpināt.