SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

KO SPĒLĒJAM MAIJA BRĪVDIENĀS? #8

Goodman2576Goodman25762020. g. 1. maijs 22:18
KO SPĒLĒJAM MAIJA BRĪVDIENĀS? #8

KO SPĒLĒJAM MAIJA BRĪVDIENĀS? #8

Sveiciens visiem, atkal četras brīvdienas un daudz laika spēlēm.


Kā jau ievērojāt pāris nedēļas neveidoju žurnālu, jo informācija palika pārāk vienveidīga. Nolēmu pagaidīt brīdi, kad spēļu grafikā parādīsies kādas jaunas spēles kurām pievērst uzmanību. Tā kā turpmāk arī veidošu šo žurnālu tad, kad tiešām būs par ko parunāt. Tātad ko spēlēju šajās Maija svētku brīvdienās, kad atkal ir veselas četras brīvdienas pēc kārtas, turpinās mājās sēdēšana sakarā ar COVID-19 ierobežojumiem un var izspēlēties uz velna paraušanu.

Jau iepriekš strike.lv komentāros minēju, ka, izmantojot Sony izpārdošanu Made in Japan, iegādājos savā kolekcijā iztrūkstošās YAKUZA daļas no trešās līdz pat sestajai. Šīs spēles komentārus neprasa. Lēni turpināšu baudīt šo japāņu sāgu. @Eking iekomentēja, ka viņu šajā izpārdošanā interesē tāda spēle kā Dragon`s Crown Pro un sanāca tā, ka meklējot ko ar dēlu uzspēlēt kopā uz viena ekrāna, šī bija labākā izvēle. Lieliska 2D sidescrolling fantasy action-rpg spēle ar brīnišķīgu, zīmētu grafiku, kuru kopā uz viena ekrāna var baudīt līdz pat četriem cilvēkiem. Man vēl papildus tāda nostalģiska atgriešanās laikos, kad Konami un NeoGeo šādas spēles ražoja tonnām priekš ARCADE aparātiem.

Joprojām turpinu pa druskai baudīt Wolfenstein spēles, esmu jau Wolfenstein 2: The New Colossus fināla fāzē. Paralēli skatoties seriālu The Man in the High Castle var pat savilkt zināmas paralēles 😊… Izrādās, ka trešās sezonas 5 sērija arī saucas The New Colossus un gan spēlē, gan filmā kopīgs ir tas, ka darbība notiek okupētās ASV teritorijā, kur notiek pretestība Nacistu okupantu spēkiem.

XGP šajā laikā saviem abonētājiem arī piedāvā virkni jaunu spēļu, no kurām mani interesēja divas. Gears Tactics, kuru diemžēl neizdodas palaist un protams nav saprotams kāpēc. Otra ir Deliver Us The Moon, kas izrādījās pārsteidzoši kvalitatīva piedzīvojumu, izdzīvošanas un horror noskaņas spēle. Esmu iesācis un noteikti paturpināšu.

Piektdien prezentāciju piedzīvoja arī Ubisoft jaunākā Assassin`s Creed daļa Valhalla. Ar nepacietību gaidu 7.maiju kad Microsoft savā X Box Series X pasākumā sola atklāt jaunās konsoles spēles, tajā skaitā arī iepriekš minētās Valhalla gameplay treileri.

Tā kā brīvdienas ir tikko sākušās tad rakstu ik pa laikam papildināšu, ja pēkšņi pamēģināšu kādu sen nespēlētu un piemirstu spēli un radīsies emocijas ar kurām padalīties.

Komentāros protams labprāt dzirdēšu kas jums jauns spēļu sarakstos un ko patreiz spēlējat.

Šīs brīvdienas plānoju pavadīt ar vairākām braukšanas spēlēm uz Switch, varbūt pat uzrakstīt par tām, tāpēc pagaidām neatklāšu sarakstu. Pēc ilgāka laika atgriezos pie PC un savas Steam bibliotēkas, lai uz ļoti pieticīgiem dzelžiem uzspēlētu Dirt 3, Tekken 7 un citus sev pazīstamus brīnumus. Negribas uzsākt neko jaunu vai kaut ko ar garu sižetu, jo nav noskaņojuma. Kad ir pierasts pavadīt vismaz stundu dienā ārpus telpām, tagadējais mājas arests ir īpaši neciešams :(

Šajās brīvdienās izbaudu nobeiguma nodaļas Final Fantasy 7 (VII) Remake - fantastiska spēle un izbaudu katru tās brīdi. Ja nu, kas brīnišķīga Tifas dinamiskā tēma pieejama par brīvu Japānas, Honkogas reģionā. Ievēroju, ka var izmēģināt Yakuza 7 demo Honkongas reģionā uz Ps4, iespējams, būs jāpamēģina.

Tā arī spēlēju vienu daudzspēlētaju tipa spēli par ko uzrakstīšu apskatu. No mazām spēlēm paspēlēta vizuālā novele One Night Stand, paspēlēju puzli JigSaw Abundance. No mazām spēlēm vēl domāju uzspēlēt puzli Active Neurons. Tad jau redzēs kā ar noskaņojumu. Es atšķirībā no @genotsiid varu iziet pie dabas gar jūru vai mežu pastaigāt. Lai veicas ar to mājās dzīvošanu, kas ir sevišķi grūti, ja nevar iziet ārā.

Tā kā laiks ir tik cik ir, tad padalīšos ar sarakstu pēcāk Gan jau ka no visa pa bišķim.

Pateicoties humblebundle iziešu Hitman 2 visas misijas ^^

Čaviņā! Brīvdienas nu jau ir nupat noslēgušās un nu varu padalīties ar brīvdienu spēļu sarakstu. Pirmā ko spēlēju bija Tekken 7, ātri izrāvu cauri stāstu un vēl šo to padarbojos iekš spēles. Spēle lieliska, tēlu vadība tāda kā bērnībā atceros, tik grafiskais noformējums krietni labāks par trešo daļu. Viennozīmīgi mana mīļākā klopes spēle. Tai pašā naktī paspēju nedaudz iesākt Mortal Kombat X stāstu. Šī klope man ne visai padodas, bet ir interesanti un atšķirīgi no Tekken. Noteikti piebeigšu stāstu kādu citu reizi. Nākamās dienas rīt ap 7:00, iesāku spēlēt Uncharted™: Drake's Fortune Remastered. Zinu atkal veca, bet neesmu spēlējis šo spēļu sēriju, līdz ar ko iekritu azartā. Sāku ar pirmo daļu. šī ir spēle kura paņēma visvairāk mana laika, bet tā arī vēl nepaspēju iziet. Grafiski izskatās skaisti,lai gan ir veca spēle. Neesmu arī prasīgs grafikā spēlēm, līdz ar ko man nav arī augstas izšķirtspējas tv. Spēle ir aizraujoša, ir ideja pieveikt visas Uncharted spēles. Mazliet atslodzei iemetu aci atkal vecā spēlē God of War III Remastered. Nedaudz paspēlēju, ļoti patīk, ir atšķirīga no jaunākās daļas. Šo spēli ar pieveikšu laika gaitā. PS klasika. Nakts, pārmaiņas pēc iesāku spēlēt DIRT 4. Neesmu nekāds braukšanas spēļu eksperts, bet spēle ir visi skaista. Visvairāk patīk trases, kur jākauj trase miglas laikā. Lieliska pieredze vālēt uz aklo, īsti neesmu piešāvies vēl redzēt norādes par līkumiem un klausīties stūrmaņa aizrautīgo trases stāstu. Laižu pa savam un pagaidām sanāk, bet ne tik spoži kā vēlētos. Teiksim, ka ir pieredzes trūkums, ko vēl jāiegūst. Tā nu agrie rīti un naktis pagāja šo spēļu varā. Atzīšos, miegs pa dienu nāk lopā un rīti arī nav paši možākie, bet citas dienas un stundas nevarēju šim visam atvēlēt. Ģimene pirmajā vietā!

Cerams, ka pārējiem ar bija lieliskas brīvdienas un svētki zem sarkanbalti sarkanā!

Spēlēju Mudrunner ar vienu bračku, pēc tam Mudrunner ar otru bračku. Paralēli dzērām alu un atpūtāmies. Spēle ļoti labi simulē ceļa virsmas deformāciju. Jaunā daļa Snowrunner arī nedaudz paspēlēta. Tā jau ir noslīpētāka spēle ar dažādiem spēles elemntu uzlabojumiem.