SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

KO SPĒLĒJAM JŪNIJA BRĪVDIENĀS? #9

Goodman2576Goodman25762020. g. 8. jūn. 19:25
KO SPĒLĒJAM JŪNIJA BRĪVDIENĀS? #9

KO SPĒLĒJAM JŪNIJA BRĪVDIENĀS? #9

Sveiciens visiem. Iestājoties vasarai ir ieradies slinkums uz rakstīšanu, līdz ar to raksti par spēlēm parādās retāk, bet varbūt tā arī labāk, jo ir vairāk par ko parunāt. Vēl ļoti sācis garšot alus :)))))....


Jūnijs iesākās ar nepatīkamu ziņu, jo Sony tomēr nolēma atcel savu PS5 spēļu prezentāciju, solidarizējoties ar anti rasisma kustību pēc notikumiem ASV. Domāju ka tālāk iedziļināšanās šajā tematikā būs vien tukša laika tērēšana, skaidrs ir viens, ka geimeri turpina pacietīgi gaidīt un uzsūkt visu gan reālo, gan nereālo informāciju kas tīmeklī parādās ikdienas par PS5 konsoli un spēlēm. Teikšu kā ir par XBOX Series X kaut kā vismaz man tāda interese nav, lai arī novērtējot ka tā būs jaudīga konsole un droši vien beigās iegādāšos abas, tomēr lai arī MS bija pirmais kas noprezentēja gan konsoli, gan spēles, šobrīd saprotot, ka vēl jāgaida līdz vēlam rudenim, kaut kā interese ir pieplakusi, bet Sony turpina kurināt ogles :).

Nu labi, tagad nedaudz par to kas ir spēlēts kopš pēdējā apskata un kas ir plānos tuvākajās jūnija nedēļās:

  1. Veiksmīgi esmu piebeidzis Wolfensten 2 un nu atliek vien pieķerties Young Blood sērijai, bet tas notiks tikai pēc tam kad būšu pievarējis Halo 2 Anniversary.
  2. Turpinu iedziļināties Yakuza seriālā un esmu ticis līdz 4 sērijas 2.trešdaļai. Godīgi sakot mazliet nogurdina tā vienveidība un lielai daļai nebūtisko dialogu klikoju pāri ar maģisko X pogu :)))))))))))), tomēr kopumā gribas izspēlēt visu un paspēt līdz 7. daļas iznākšanai Eiropā.
  3. Pabeidzu mistisko trilleri no Dark Pictures seriāla Men of Medan. Tīri jauka spēle, bet otrreiz laikam nemēģināšu, lai arī spēle it kā aicina pamēģināt un paskatīties vai ar saviem lēmumiem izdosies izglābt visus personāžus, grafiksi ļoti tīkama un šausmu elementi arī mazliet biedē :)....
  4. Atceroties senās ARCADE automātu dienas, uzkapājām ar dēlu divatā Streets of Rage 4, kuru piedāvā XBOX Game Pass uz PC. bija jautri ....
  5. Gears Tactics tā arī vēl neesmu izmēģinājis, lai arī pēc pārinstalācijas viss darbojas. Deliver Us The Moon vēl neesmu atradis laiku paturpināt, bet spēle interesē noteikti atgriezīšos.
  6. Izmantojot Sony State Of Play izpārdošanu iegādājos Death Stranding. Jau no spēles pirmajām sekundēm ir pilnīgi skaidrs, ka spēle ir ļoti īpatnēja, bet arī ļoti kvalitatīva un šādu spēļu dēļ vien ir vērts turēties pie Sony Playstation. Te arī jāsaka ka šī ir tā spēle kuru noteikti gribēsies iespēlēt uz PS5, jo ir jūtams ka uz PS4 Slim versijas tomēr viss krāšņums neatklājas. Nu ko Masters Hideo Kojima tiešām ir spēļu radīšanas mākslinieks, ar sev neatņemamo dīvaini japānisko humora devu :)..
  7. Iepirku arī Tekken 7 un mazliet uzspēlēju, skaidrs ka no cīņas tehnikas viedokļa tas ir pavisam kas cits nekā MK, grafiski jūtams ka spēle oriģināli ir 3 gadus vecāka par MK 11.
  8. Izmantojot Epic Store summer sale 10 dolāru vaučeru iegādājos Borderlands 3 un nodevu testēšanā dēlam, kurš labu laiku spēlēja un izteicās ka esot gana laba. Pārsteidzoši saņēmu vēl vienu vaučeru un tagad nezinu ko pirkt lai to saprātīgi iztērētu :).

Bez jau minētajām spēlēm jūnijā vēl protams pārbaudījums būs nenopirkt par pilnu cenu The Last Of Us 2, kura iznāks jau 19.jūnijā.

Kādi jums spēlēšanas plāni jūnijam?

Prieks, ka saņēmies uztaisīt vēl vienu šīs sērijas rakstu. Vasarā man nav lielas vēlmes neko spēlēt. Droši vien turpināšu mocīt nolādēto Asphalt 9, kamēr beidzot būs iespējams 100 % pabeigt karjeras režīmu, un varbūt nedaudz GRID Autosport, Ride 3. Šomēnes ceru tikt pie Ghost of Tsushima, kas ir viens no retajiem jaunumiem, kas mani interesē. Viss slikti :D

Jūnijs ir lielisks mēnesis, kurā vēlos paveikt visu ko, kas nav saistīts ar spēlēm. Bet tā kā spēlēm atvēlu nedēļā ap 6 h, tad ir visai grūti izvēlēties ko spēlēt. Ir iesākts God of War, visai daudz no stāsta vēl palicis, bet tik skaista un interesanta pasaule,ka tās izpēte paņem daudz laika, līdz ar ko stāsts lēni virzās. Kādā brīdī vēlētos paturpināt Horizon Zero Dawn. Ļoti patīk šī spēle. Vēl ir iesākts DIRT 4 un DRIVECLUB. Noteikti uzspēlēšu abas, kad uznāks apnikums uz iepriekš nosauktajām spēlēm. Kompānijas iespaidā noteikti Tekken vai Mortal Kobat. Ja vēl pietiks laika un iedvesmas, tad varētu iesākt Uncharted 2 no Nathan Drake Collection.

Un noteikti atradīšu laiku baudīt vasaru un cīņas ar knišļiem vakaros.

Lai izdevies šis mēnesis visiem!!!

Man arī prieks, ka Tev sanāca izveidot rakstu. Jau vairāk kā divas nedēļas no vietas spēlēju GRID. Nospēlēts ap 100 stundām, centīšos uzrakstīt apskatu. Vakar sāku Far Cry 3: Classic Edition, plānā vēl uzspēlēt Far Cry 5 papildinājumus. @genotsiid Vai tad viss tik slikti, tak The Last of Us Part II iziets. :)

Nedaudz uzspēlēju NBA 2K20, kuru varēja nesen par 4 poundi nopirkt PS veikalā. Sporta spēles gan mani nekad nav īpaši saistījušas un arī šeit tikai pēc pirmajām pāris stundām iebraucu kā var iespraust kārtīgi no groza augšas. Palasot gaidus kā uzlabot savu spēli sapratu, ka sporta spēles vēl aizvien nav priekš manis, jo vadība ir kļuvusi pārāk sarežģīta un komplicēta. Mana mīļākā sporta spēle vēl aizvien paliks 1998.gada hokejs, kuru izdeva EA.

Steam iegādājos un pamēģināju Car Mechanic Simulator 2018. Interesanta un relaksējoša spēle, kur var ieslēgt Spotify un atgāzies krēslā skrūvēt skrūvītes. Jaunākā paaudze noteikti var gūt ieskatu no kā sastāv auto. Ir lietas kas tur pietrūkst no reālās dzīves (bremžu līnijas, elektroinstalācija u.c.), bet nu tad iespējams spēle būtu jau pārāk sarežģīta.

Skatoties kas nav spēlēts no Steam bibliotēkas, nolēmu putekļus noslaucīt no Incredible Adventures of Van Helsing. Tā ir Diablo tipa action rpg, kurā vācam līmeņus savam tēlam, tādā veidā atverot jaunas spējas un veidojot savu bildu (dex, str, spell). Sitot mošķus krīt mantiņas, protams, ka mūsu mērķis tikt pie visretākajām mantiņām, kuras papildina tēla atribūtus. Spēle ir veidota ar humoru un tēli regulāri sarkastiski ņirgājas par action rpg žanru kā tādu un tā vienveidību. Diablo 3 grafisko kvalitāti vai Path of Exile dziļumu varat negaidīt, bet laika nosišanai tīri labi noder.

Euro Truck Simulator 2 - kurš gan šo spēli nezina. Izdota 2012.gadā un vēl aizvien saņem regulārus papildinājumus un atjauninājumus. Tagad spēlē Itālijā tiek būvēts milzīgs tilts pie Dženovas un spēlētāju uzdevums ir piegādāt kravas, lai nodrošinātu tilta būvniecību. Par personīgā mērķa sasniegšanu var nopelnīt jaunu krāsojumu, bet par globālā mērķa sasniegšanu varēs tikt pie mantiņām kuras piekarināt kabīnē. Arī spēle, kuru izmantoju lai atslābinātos mūzikas pavadībā.

Pagaidām viss :D