SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

2021. gada marta skaļākās spēles

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 4. marts 23:24
2021. gada marta skaļākās spēles

2021. gada marta skaļākās spēles

Klusais marta mēnesis


2. marts

Maquette (PC, PS4 un PS5)

PlayStation Plus piedāvājuma spēle, kas iznāca 2. martā. Tā ir mīklu spēle, ko izdevusi Annapurna Interactive pēc ilgstoša izstrādes cikla. Spēles iziešana aizņem ap 5-7 stundām, tajā ir seši līmeņi. Noteikti iepazīšos ar jaunāko PS Plus piedāvājuma puzli.

Yakuza: Like a Dragon (PS5)

Yakuza fani var priecāties. Beidzot iznāca PS5 versija, ko var bez maksas atjaunināt, ja ir iegādāta PS4 versija. Iepriekš bija ziņas, ka Yakuza: Like a Dragon PS4 īpašniekiem vēlreiz ir jāiegādājas spēle, bet šī Sega politika ir izmanīta. Tie ir labi jaunumi, savulaik mēģināju Yakuza 7 demo versiju un iespaids bija pozitīvs.

4. marts

Mortal Shell: Enhanced (PS5 un XSX)

Mortal Shell ir tā sauktais Souls tipa projekts. Tas ir saņēmis dažādas pretrunīgas atsauksmes. Uzlabotā versija iznāk PS5 un Xbox Series X. Tā atbalsta 4K izšķirtspēju un 60 kadrus sekundē. Ja kāds no jums jau ir iegādājies iepriekšējās paaudzes versiju, tad atjaunoto varēsiet saņemt bez maksas. Mortal Shell: Enhanced Edition cena ir draudzīga – 30 eiro.

12. marts

Crash Bandicoot 4: It's About Time (PS5 un XSX)

Crash Bandicoot 4: It's About Time iznāca 2020. gada nogalē un saņēma diezgan augstu novērtējumu. Uzlabotā versija tiks izdota 12. martā PS5 un Xbox Series X. Tā saņems uzlabotu kadru skaitu un 4K izšķirtspēju. Tāpat arī ielāžu laiki būs krietni ātrāki, pateicoties SSD diskam. Spēlējot grūtos platforminga līmeņus, nāksies bieži tos pārlādēt. Crash Bandicoot 4: It's About Time paredzamā nākotnē izdos arī Switch.

18. marts

Marvel's Avengers (PS5 un XSX)

Nākamās paaudzes Marvel's Avengers atjauninājums beidzot iznāks marta mēnesī pēc dažādām neparedzētām aizkavēšanām. Tas piedāvās, līdzīgi kā citas nākamās paaudzes atjauninātās versijas, uzlabotu kadru skaitu, izšķirtspēju un ātrākus ielādes laikus. Tie, kas ir iegādājušies iepriekšējās paaudzes versiju, varēs bez maksas iegūt atjaunināto. Iznākšanas dienā būs pieejams jaunais papildinājums Hawkeye, kas ir lieliska iespēja atgriezties pie Avenger s. Labā ziņa, ka varēs importēt saglabāšanās failus savu platformu ietvaros.

26. marts

Balan Wonderworld (PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One un XSX)

Sonic the Hedgehog un Nights into Dreams izstrādāji piedāvās īpatnēju 3D platformeri Balan Wonderworld. Demo versija saņēma diezgan pretrunīgas atsauksmes. Cerams, ka gala versija būs jau kvalitatīvāk nostrādāta.

It Takes Two (PC, PS4, PS5, Xbox One un XSX)

Viena no galvenajām marta spēlēm, ko piedāvā skandalozais Džozefs Feress (Josef Fares) un studija Hazelight. Atcerēsimies vienu no spilgtākajām co-op spēlēm A Way Out, ko varēja spēlēt tikai divi spēlētāji vienā ekrānā. Tāpat arī It Takes Two būs nepieciešama divu spēlētāju sadarbība, kurā tiks kontrolēti Cody un May, kas šķiršanās rezultātā ir kļuvuši par lellēm. Tajā būs nepieciešamas abiem spēlētājiem sadarboties, lai ne tikai izdzīvotu, bet atjaunotu izjukušās attiecības. Izstrādātājs ir tik pārliecināts par savu projektu, ka, ja spēlētājiem tas nepatiks, tad varēs saņemt garantētu kompensāciju $ 1000 apmērā. Maigi teikts, ka izdevējs EA par šādu ideju ar uzviju atgriezt naudu jebkuram neapmierinātajam spēlētājam varētu nebūt mierā. Es ceru, ka It Takes Two un Feress spēs attaisnot uz sevi liktās cerības un pierādīt, ka izdod augstvērtīgu projektu.

Monster Hunter Rise (Switch)

Monster Hunter Rise kā ekskluzīvs uz noteiktu laiku iznāks platformai Nintendo Switch, bet vēlāk tiks izlaista arī uz datoram. Capcom jaunākais veikums solās būt inovatīvs, ieviesīs jaunas kustību iespējas, kā arī būs pieejams jauns kompanjons suņa veidolā, ar kuru varēs pārvietoties pa karti. Monster Hunter Rise būs viens no galvenajiem Nintendo ekskluzīviem šī gada pirmajā pusgadā. Viennozīmīgi Nintendo faniem ir jāpievērš uzmanība šim projektam.

Disco Elysium: The Final Cut (PS4, PS5, PC un Stadia)

Igauņi var izstrādāt kvalitatīvus un atzītus projektus. To pierādīja Disco Elysium neskaitāmās fanu atzinības un godalgas. Disco Elysium nav tradicionāla lomu spēle. The Final Cut ietvers jaunus sižetus, varoņus un scenogrāfijas elementus, kā arī pilnīgu ieskaņojumu angļu valodā (kopumā 1,2 miljoni vārdu, pēc izstrādāju teiktā). Tā iznāks uz PS4, PS5, PC un Stadia. Dienas gaismu uz Switch un Xbox Series X ieraudzīsim kaut kad vēlāk šogad. Final Cut saņems dažādu reģionu uzlabojumus, kā arī izvēļņu paplašināšana un pilnīgs ieskaņojums noteikti uzlabos kvēlāko fanu garastāvokli.

Kopumā

Marts sevišķi nelutina ar īstiem jaunumiem, caurmērā sastopamies ar dažādām uzlabotām versijām. Neskaitot rakstā minēto, šomēnes tiks izdotas Terminator: Resistance - Enhanced (PS5) un Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 (PS5, XSX) 26. martā. Tiks pārizdotas sērijas Kingdom Hearts spēles uz PC 30. martā, kā arī iznāks Yakuza 6: The Song of Life PC versija 25. martā. Redzams, ka izstrādāji ir naski uz savu spēļu izdošanu dažādām platformām. Citādi marta mēnesis būtu pavisam kluss.