SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

Jūnija Strike dāvana – Ratchet & Clank: Rift Apart

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 23. jūn. 00:13
Jūnija Strike dāvana – Ratchet & Clank: Rift Apart

Jūnija Strike dāvana – Ratchet & Clank: Rift Apart

Dāvanā Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5)


Turpinām tradīciju un dāvinām spēli Strike.lv lasītājiem. Šoreiz dāvanā Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5). Kodu laipni piedāvā PlayStation Latvija.

Ratchet and Clank: Rift Apart ir lielisks PS5 ekskluzīvs, kas sniedz patiesi apburošu piedzīvojumu. Ratchet and Clank: Rift Apart izstrādāja Insomniac Games. Spēle tika izdota pavisam nesen jeb 11. jūnijā.

Šīs spēles jaunums ir ātra pārslēgšanās starp dažādiem apgabaliem, planētām un citām pasaulēm spēles laikā. Daudzdimensionālais aspekts ļauj spēlētājiem atkārtoti apmeklēt planētas un paralēlos visumus. Rečets spēj teleportēties starp dimensijām, izmantojot cimdu Rift Tether.

Ja Tev būtu iespēja izvēlēties – brīvi ceļot starp planētām ar kosmosa kuģi vai izmantot teleportācijas spējas, ko Tu izvēlētos? Uz kādu planētu vēlētos aizceļot? Vai tomēr izmantotu cimdu Rift Tether, lai spētu teleportēties starp visuma plaisām un varētu apmeklēt paralēlos visumus? Šoreiz tas ir fantāzijas jautājums, uz kuru var sniegt atbildes brīvā formā par ceļošanas un teleportācijas iespējām.

Gaidām atbildi raksta komentāros līdz 30. jūnija pl. 23.59.

Ja būs vairāki gribētāji uz Ratchet & Clank: Rift Apart, tad veiksim izlozi pēc nejaušības principa. Raksts tiks atjaunināts un paziņots uzvarētājs. Ratchet & Clank: Rift Apart kods ir paredzēts PS5 platformai, ko var aktivizēt PlayStation Store.

Kods tiks nosūtīts laimīgajam, izmantojot Strike privāto ziņu sistēmu tālākai saziņai. Lai veicas!

Raksts atjaunots 1. jūlijā. Mums ir Ratchet and Clank: Rift Apart balvas ieguvējs - Goodman2576!

Sazinoties ar DrejzLV par piedalīšanos izlozē, DrejzLV atteicās no piedalīšanās izlozē par labu Goodman2576.

DrejzLV jau bija pieveicis Ratchet and Clank: Rift Apart labu laiku atpakaļ un ieguvis platīna trofeju.

No sirds apsveicam Goodman2576! Kods nosūtīts PM ziņā.

Par cik esmu Avengers filmu fans, tad vajadzētu paspēlēties ar Rift Tether un apmeklēt Thanos dzimto planētu - Titan 😅

Es izvēlētos teleportācijas iespējas un izpētītu Piena ceļa galaktiku, pēc tam varētu doties arī paralēlo visumu izpētē, ja vien galaktikas centrā izdotos satikt Ratchet un aizņemties Rift Tether cimdu :)

Es labprāt aizceļotu uz dimensiju, kurā varētu satikt cilvēkus, kuri dzīvoja pirms 100 un vairāk gadiem.

Ļoti vilinošs piedāvājus ir Ratchet & Clank: Rift Apart, bet tā kā man nav ps 5 un nav nemazākās nojausmas, kad varētu būt, tad no izlozes atteikšos.

@Eking paldies, spēle ir izcila, pirmais patiesais next-gen produkts. Super nostrādāts un super kvalitatīvs. Vēl mazliet paspēlēšu un padalīšos ar pirmajiem iespaidiem.