SākumsPasākumiUzdevumiVeikalsSpēlesLīderiJauns
Decoration background

PlayStation Showcase svarīgākie jaunumi

EkingEkinggrupāStrike.lvStrike.lv2021. g. 10. sept. 18:00
PlayStation Showcase svarīgākie jaunumi

PlayStation Showcase svarīgākie jaunumi

Svarīgākie prezentācijas jaunumi


Sony prezentēja daudzus jaunumus un gaidāmās spēles pasākumā PlayStation Showcase 9. septembrī. Tas bija viens no lielākajiem Sony spēļu notikumiem ilgākā laika posmā, vismaz šogad jau noteikti. Apskatīsim tuvāk svarīgākās prezentētās spēles.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Pirmā spēle, kas tika demonstrēta pasākuma laikā, bija Star Wars: Knights of the Old Republic Remake. Tā tiek izstrādāta sadarbībā ar Aspyr un Lucasfilm Games. Zināms, ka tas būs pilnvērtīgs Remake no nulles. Spēle būs tā saucamais laika ekskluzīvs uz PlayStation. Nav zināms Star Wars: Knights of the Old Republic Remake izdošanas datums.

Project Eve

Project Eve – demonstrētā spēle izskatās kā Nier un Bayonetta krustojums. Project Eve tika pirmo reizi izrādīta 2019. gadā. Project Eve tiks izlaista uz PS5. Cīņas izskatās brīnišķīgi un plūstoši. Eve līdzīgi kā Nier galveno tēlu pavada kompanjons. Vizuāli cīņas izskatās lieliski.

Forspoken

Forspoken ir nākamā lielā piedzīvojumu spēle no Luminous Productions un Square Enix. Spēles pasaule ir piepildīta ar tādiem ienaidniekiem kā pūķiem, un fantāziju pasaulē ir maģiskie portāli. Kopumā izskatās pietiekami laba piedzīvojuma spēle, bet nekas pārsteidzošs netika parādīts. Forspoken tiks izdota uz PS5 2022. gada pavasarī.

Alan Wake Remastered

Alan Wake Remastered ir trešās personas piedzīvojumu spēle, ko izdod Epic Games. Alan Wake Remastered ir pāris vizuālie uzlabojumi salīdzinājumā ar oriģinālo Xbox 360, bet nekas vairāk. Alan Wake Remastered būs pieejama gan uz PS4, gan uz PS5 šī gada 5. oktobrī.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V tika demonstrēta uz PS5 ar "dažādiem" uzlabojumiem. Zināms, ka Grand Theft Auto Online būs ierobežotu laiku pieejama arī PS Plus abonentiem. Grand Theft Auto V iznākšanas laiks ir pārcelts uz 2022. gada martu!

GhostWire: Tokyo

Pasākuma laikā Bethesda un Tango Gameworks demonstrēja jaunus GhostWire: Tokyo kadrus. Tā izskatās diezgan dīvaina spēle, tajā būs jācīnās pret dažādiem dēmoniskiem monstriem, lellēm, gariem, un to caurvij nesaprotami notikumi. Tā, visticamāk, nebūs pilnvērtīga izdzīvošanas šausmu spēle, bet diezgan savāda spēle, kuras darbība risināsies ultramodernā pilsētā ar debesskrāpjiem, šaurām ieliņām un neona apgaismotiem veikaliem.

GhostWire: Tokyo iznāks uz PS5 2022. gadā un būs Sony ekskluzīvs uz noteiktu laiku.

Uncharted 4: A Thief's End un Uncharted: The Lost Legacy

Uncharted 4: A Thief's End un Uncharted: The Lost Legacy Remastared versijas tiks izdotas uz PS5. Abas spēles iznāks arī uz PC. Uncharted Legacy of Thieves Collection iznākšanas laiks ir 2022. gads.

Marvel's Wolverine

Lielākais prezentācijas pārsteigums – Marvel's Wolverine. Pavisam īss intro tika parādīts. Marvel: Wolverine iznāks ekskluzīvi uz PS5. Marvel's Wolverine ir ļoti agrīnā izstrādes stadijā.

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 izskatās satriecoši. Acīmredzot, ka tajā būs arī daži atvērtās pasaules elementi līdzīgi kā Forza Horizon. Kā redzējām prezentācijā, tad ir atvērtā pasaulē ir izvietotas dažādas ikonas un pieturas punkti. Gran Turismo 7 automašīnu interjers ir atveidots diezgan detalizēti.

GT kampaņas režīmā būs pieejamas vēsturiskas trases. Esošās īpašumā esošās automašīnas ir iespējams modificēt un pielāgot atbilstoši personīgajai gaumei. Laika apstākļu maiņas simulācija ir unikāla. Gran Turismo 7 iznāk uz PS5 un PS4 nākamā gada 4. martā.

Marvel's Spider-Man 2

Pīters Pārkers un Mailss Moraless ir redzami jaunākajā piedzīvojumu spēlē Marvel’s Spider-Man 2. Treilerī ēnas pusē parādās arī Venom. Marvel’s Spider-Man 2 tiks izdota ekskluzīvi uz PS5 2023. gadā. Insomniac Games ir diezgan produktīva studija un pastāvīgi mūs priecē ar dažādiem lieliskiem jaunumiem.

God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök ir turpinājums vienai no atzītākajām iepriekšējās paaudzes spēlēm. Viena no episkākajām prezentācijām un lielisks Showcase nobeigums.

Kratosam un Atreusam būs jāizvēlas, kādu ceļu viņi ies. Lai ko viņi izlemtu, viņu izvēle noteiks deviņās valstībās dzīvojošo likteni. Demonstrācijā redzējām divus galvenos antagonistus – Freju un Toru. God of War: Ragnarök, ko ar nepacietību gaidām, iznāks uz PS4 un PS5 nākamajā gadā.

Kopumā

Prezentācijā vēl tika demonstrētas tādas spēles kā _Tiny Tina’s Wonderlands, Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Bloodhun_t un Deathloop.

Kopumā PlayStation Showcase bija labā līmenī ar paredzamām spēlēm un pāris lieliskiem pārsteigumiem, kā Marvel’s Spider-Man 2 un Marvel’s Wolverine no Insomniac Games, kā arī redzējām God of War: Ragnarök spēles procesa demonstrāciju. Kas Jums visvairāk patika un kuru no projektiem visvairāk gaidiet?

Visvairāk gaidu Gran Turismo 7 un God Of War Ragnarok :)

Es savukārt visvairāk gaidu God of War: Ragnarök un Project Eve.

Prezentāciju neskatījos, bet man sakrīt ar Goodman – GT7 un jaunā God of War.

Noteikti gaidu God of War: Ragnarök un vairāk informācijas par Wolverine.